Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

5 Temmuz 2011 Salı

Hilal Cebeci gibi olmayın! Yaratıcı olun

followme
Hilal Cebeci bilmiyorum ne kafasındaydı ama sonuç olarak 30.000 followerı bir günde kaptı. ( allah bereket versin,allah işlerini rast getirsin.) Tabi ki bu durum bizi ilgilendirmez internette sansüre hayır diyen biri olarak bu tarz bir südyenli fotoğrafa karşı olacak değilim ama basit bir davranış olarak nitelendirebilirim ama eğlenceli ve sosyal medyaya öyle yada böyle renk katmaktadır.

Takipçi sayısını arttırmaya yönelik,gündeme gelmek olarak gögüslerini satan bir insan şahsen herşeyini satabilir.Fakat takipçi sayınızı arttırmak için çeşitli yöntemler mevcut ve bundan daha evvel bahsetmiştim.Şimdi bir fotoğraf geldi ve bayanlar için hafif seksi ve yaratıcı bir fikir geldi aklıma yani aslında azcık seksi olmakta fayda olduğunu düşünüyorum.Önemli olan şey sapıklaşmamak gördüğüm fotoğraf bir çorap ve üzerinde “follow me” yazmakta ve twitter logosu bulunmaktadır.
bu baskıyı bayanlar çoraplarına veya direk bacaklarına “follow me” olarak bastırabilir oldukça sıradışı değil mi ? Oldukça düşük maliyette dikkat çekici ve oldukça twitter hesabınıza popülerite getirecek bu yöntemi uygulayabilirsiniz.
Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder