Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

29 Şubat 2012 Çarşamba

Türkiye'nin ilk Sosyal TV ağı Tivilog beta!

 Türkiye'nin ilk Sosyal TV ağı Tivilog beta yayına başladı.

Üyelerin check-in olarak arkadaşlarıyla seyrettikleri programları paylaşabilecekleri, yorum yazabilecekleri ve arkadaş edinebilecekleri Türkçe içerikli ilk sosyal ağ olma özelliği taşıyan Tivilog beta yayına başladı.


TV programlarına check-in olarak seyrettiğiniz programları arkadaşlarınıza bildirebileceğiniz, yorum yazabileceğiniz, Facebook ve Twitter’daki takipçileriniz ile TV seyretme durumunuzu paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ olan Tivilog beta yayına başladı.
Güncel TV programlarının yanı sıra geçmişte hayatımıza girmiş olan onbinlerce dizi, film ve program arşivine sahip olan Tivilog, televizyonda seyrettiğiniz programları arkadaşlarınız ve çevrenizdekilerle paylaşabilmenize olanak sağlıyor.
Tivilog CEO’su Murat Buyurgan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Televizyon izleme alışkanlığı oldukça yüksek bir toplumuz. Pek çoğumuz artık televizyon seyrediyorken aynı zamanda mobil cihazlar ve bilgisayarlar ile internette vakit geçiriyor, seyrettiğimiz programlar ile ilgili yorumlarımızı sosyal ağlarda paylaşıyoruz. Tivilog, TV seyretme alışkanlıklarımıza özel yapısı ile diğer sosyal ağlardan farklılaşıyor. Güncel programların yanı sıra geriye dönük oluşturduğumuz program arşivi sayesinde Tivilog kullanıcılarının TV seyretme alışkanlıklarını belirleyip onlara uygun, seyredebilecekleri farklı program önerileri yapabiliyor olacağız. Televizyon ve internet kullanma alışkanlığının yüksek olduğu yeniliklere açık bir toplumda TV programları ile seyirciler arasında daha sıkı bağlar kurmayı sağlayacak bir platform olmayı hedefliyoruz.”
Beta sürecinde olan web sitesinin iPhone, iPad, Android ve SmartTv uygulamaları yakın zamanda kullanılabiliyor olacak.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder