Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

6 Şubat 2012 Pazartesi

Twitter'da takipçi arttırma yöntemleri!

En popüler mikro blog servisi Twitter'da takipçi sayınızı çok olması iletilerinizin daha çok okunması ve daha çok kişiye ulaşılması demek. İşte bu noktada takipçilerinizi arttırmada size bir kaç püf nokta vereceğiz.
1. Onaylı olun
Sanatçı, marka ve işletmeniz varsa Twitter hesabınız belirli bir takipçi seviyesine ulaşmışsa hiç vakit kaybetmeden hesabınızı doğrulayın. Twitter ile iletişime geçerek sizden istenilen marka veya sanatçı kişiliğinizin kimlik doğrulamasını gerçekleştirdiğiniz takdirde takipçi sayınız 20 kat artacaktır. Çünkü ilk kayıt olan ve kimleri takip etmeli sisteminde alogritma doğrulanan hesapları ön plana çıkarıyor.
2. Takip edin
Takipçilerinizi arttırmak için günde en populer ve yoğun mesaj alan Twitter hesaplarını takibe alın. Twitter hesaplarına iletiler gönderin, sorular sorun. Geri dönüşler %60 seviyesinde olacaktır.
3. Resim paylaşın!
Trend başlıklı hashtaglı resimler paylaşın. Resimlerinizin açıklamasına günün 10 trendi içerisinde yer alan hashtrı yazın. Bu şekilde Twitter takipçinizi arttıracaksınız.
4. Hesabınızı sosyal ağlara bağlayın!
Hesabınızı Linksalpha veya dlvr.it web siteleri ile sosyal ağlara bağlayın. Bu şekilde ziyaretçilerinizi daha çoğaltacak, sizi takip edenler çoğalacaktır.
5. Hesabınızı iletişim kanallarınıza bağlayın!
Hesabınızı hotmail, gmail, gibi servislere arkadaş listeniz olmasa bile bağlı yapın. Herhangi bir aramada veya eposta listenizde bulunan bir kişi Twitter'a üye olması durumunda sizi takip etmesi için yönlendirilecektir.
6. Follow eklentilerini blogunuza ve web sitenize koyun!
Web sitenize Twitter'ın follow butonlarını web sitenize ve bloglarınıza koyun. Ziyaretçi artacak ve takipçiniz yükselecektir.
7. Video servislerine yükleyeceğiniz video başlıklarına Twitter bağlantınızı yazın!
Twitter bağlantı adresinizi video servislerine yükleyeceğiniz videonun başlığına, açıklamasına yazın. Bu videolar tüm internet sitelerince çekileceği için Twitter adresiniz tüm internet sitelerinde gözükecek ve takipçi sayınız artacaktır.
8. Twitturk, Followme gibi uygulamaları kullanın!
Bir Twitter takipçi arttırma yöntemi ise Twitturk sitelerine üye olma ve sizi unfollow eden kullanıcıları teşhir eden Followme ve Unfollowme uygulamaları..
Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder