Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

29 Mart 2012 Perşembe

Twitter'da üye takip kontrolü sizde değil (Takip ettikleriniz siliniyor mu?)

Dikkat! Twitter'ınızda böcek var


Twitter yaptığı açıklamada, takip ettiklerinizi rasgele silen bir "böcek" olduğunu itiraf etti. İşte can sıkan o böceğin özellikleri..
Twitter yaptığı açıklamada, takip ettiklerinizi rasgele silen bir "böcek" olduğunu söyledi. Şirketin bir sözcüsü, "Bir böcek sorunu var. Halledilmesi için çalışıyoruz" dedi.

"Unfollow"  adındaki böcek takip ettiğiniz kişi, marka ve kurumları 'takip etmeyi bırak' seçeneğini aktive ederek takip ettiklerinizi listenizin dışında bırakıyor.

Twitter, söz konusu böceğin mağduru olan kullanıcıların, Yardım Merkezi sayfasına giderek, takip ettikleri kişilerin listesinde bulunup bulunmadıklarını kontrol etmelerini istedi."Unfollow" böceğinden çok sayıda kişinin etkilendiği tahmin ediliyor.

TechCrunch yazarı  Jeremiah Owyang yazısında:

"Bu böcek çok sayıda şahsi ve günlük ilişkiyi mahvetmiş olabilir. Aynı zamanda bir saniye durup, Twitter altyapısının ne kadar düzenli olduğu hakkında soru sormamız gerektiğini hatırlatıyor. Birçok kişi en güvendiği iletişim platformlarından biri olan Twitter'da sayısız mesajı kaybetmiş olabilir" dedi.

Pandwhale sitesinin kurucularından Adam Rifkin Twitter üzerinden isyan ederek, "Bu böceği ortadan kaldırmaları neden bu kadar uzun sürüyor? Yoksa sorun benden mi kaynaklanıyor?" dedi.

Sanat ve tasarım tarihçisi Janet Davis ise diğer "unfollow" böceği mağdurlarından birisi. Davis ise, "Twitter'da bu hep vardı. Son zamanlarda da giderek kötüleşiyor" dedi.




Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder