Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Twitter'da #takipedenitakipederim , #takipedentakipedilir , #takipet

Twitter'da sadece 12 saat içinde 400 yeni takipçi kazanın


Merhaba arkadaşlar herkes tutturmuş bir twitter bizde yazalım dedik twitter takipçi arttırma ile ilgili birşeyler.
Birkaç sistemden bahsedeceğim sizlere. Bunlar hem güvenilir hemde sağlıklı kesin sonuç alacağınız şeyler.
1. Manuel Takipçi Arttırma
Attığınız her twite #takipedenitakipederim , #takipedentakipedilir , #takipet gibi eklemeleri yaparak takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Fakat sizi takipedenleri takipetmezseniz takipten vazgeçilebilir. Bu yüzden bunları yazdıktan 1 saat sonra takipçi listenizdeki herkesi takip edin :)
2. Kolay Manuel Takipçi Arttırma
Bu sistem ise başkalarının attığı takipedenitakipederim twitlerinden takipetmekten geçer. Yukarıda bulunan arama bölümüne #takipedenitakipederim , #takipedentakipedilir , #takipet gibi yazıları aratarak orada çıkan bölümde hepsi yazan tarafı seçerek gelen her twitteki kişileri takip edebilirsiniz. Burada şuna dikkat edelim takip ettiği kişi sayısı takip eden kişi sayısından az ise takip etmeyin boşuna. Çünkü sizi takip etmeyecektir.
3. Daha Kolay Manuel Takipçi Kazanma
Burada ise başka bir site aracılığıyla rahatça takipçi kazanabilmeyi anlatacağım. http://bit.ly/takipedenitakipederim adresine tıklıyoruz ve karışımıza Connect With Twitter geliyor. Hemen bağlanıp izin veriyoruz. Karşımıza Takipçi Arttırma sistemi gelecek burada ilk bir twit atıyoruz daha sonra ise aşağıda bulunan isimlerin üzerine gelip takip et diyoruz. Bundan sonrası basit :) Takip ettikleriniz sizi takip edecektir.
4. Otomatik Takipçi Arttırma
Bunun için ise http://www.takipcikazan.info adresine giriyoruz connect with twitter ile giriş yapıp bekliyoruz. Karşımıza altta yazı üstte reklam olan bir yer geliyor bekliyoruz. Hesabımıza takipçi gelmiş olacaktır.
5. Yabancı Takipçi Arttırma
Bunun içinse 1. ve 2. Manuel yolu kullanacaksınız. Değişik arama yazıları mevcut bunlar; #teamfollowback #followback #follow #100aday #350aday #500aday #followme gibi arama yazılarıdır.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder