Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

30 Haziran 2012 Cumartesi

Murat Boz Baltayı Twitter'e vurdu!

Twitter fenomeni Murat Boz'dan özür bekliyor!

Ünlü şarkıcı Murat Boz'un Twitter fenomeni Taci Kalkavan'ı engellemesi sosyal medyayı karıştırdı.

Twitter fenomeni "Sanirim Murat Boz beni kendine rakip gördü. Twitter'dan engellemesinin başka açıklaması olamaz" şeklinde twit attı.

Bu tweet sonrasında Taci Kalkavan'ın bir takipçisi #muratboztacidenozurdile etiketini önerdi ve bu etiket adım adım yayılmaya başladı ve TT listesine kadar geldi.
Etiket üzerine Twitter'da ilginç yorumlar yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları..

Acımasız
Follow'unla yaşamadık ki Block'unla ölelim sevgili Murat Boz #muratbozTacidenozurdile
12 dk tuba ünsal ‏@tubaunsal
#pokemonlarBirbirinitakipEder ne lo??peki Taci kim ki #muratboztacidenozurdile ho??
30 dk Özlemmm ♥ 1903 ♥
#muratboztacidenozurdile Çakma bi fenomenin ipiyle kuyuya ınan koyunlar ah canlarım benim Murat Bozunda çok şeyindedir emin olun )
1 sa Özlemmm ♥ 1903 ♥
#muratboztacidenozurdile ? Neyin kafasındasınz be adam blockladı diye vatan haini mi oldu kime ne size ne ?
#muratboztacidenozurdile #erolkosemusaserttenozurdile fenomen oldun da ne oldu neyin hesabı bu.
#muratboztacidenozurdile Taci karşısında çizdirdin karizmayı yeterince ) alooo kime diyoruz sabahtan beri ya Taci özrünü bekliyor hadi.
2 sa FURKANKIZILAY
#muratboztacidenozurdile olayini okudum simdi cok gereksiz geldi cidden. Bi gaz verilmis herkes @MuratBoz u yerden yere vurmus
MedyaFaresi Alıntı
-------------------------------------------*------------*-------------*-----------------------------------------------

Artık, bir imaj iki şarkı işi götürürüm devri kapandı. Ünlüler Twittera eski alışkanlıklarıyla geldiler. Kimi doğal takipçi biriktirdi, kimi bastırdı parayı takipçilerini fake hesaplarla çoğalttı. Bizim ünsüz, parasız yanısıra egosuz güzel yürekli insanımız Twitter sosyal ağını emek vererek keşfetti.. Kah yeteneklerini sergiledi kah söyleyecek sözlerini 140 karakterle takipçilerine ulaştırdı...
Hep kendi canını yakan iyi tanıdığı sosyal yaralar, insana ve ülkemize yapılan her haksızlık karşısında organize oldu kampanyalar düzenledi.. Bir çok yardımlaşmaya köprü oluşturdu.

Bu olanlardan ünlülerimizin çoğunun haberi olmadı. Çünkü, egolarını düşürmemek için takipçilerini takip edip izleyemediler. Twitter üyeleri sosyal çalışmalarda, elle sayılacak sayıda sanatçımız dışında hiç bir ünlüden destek çağrılarına yanıt alamadı.
zaman içinde aralarından duyarsız ünlülerimize kapak olacak nitelikte fenomenler çıkardılar. Sosyal medya fenomeni, takipçileriyle sürekli iletişim içindedir. Birlikte karar verirler, birlikte eğlenir, birlikte yaşama katkıda bulunurlar. 
Twitter Fenomeninin takipçisi sevgiyle büyür. Aralarında fake hesap yoktur. Onların 'biz şöyle görünelim' derdi de yoktur. Onların tek derdi daha çok insana ulaşmak, ulaştırmak aralarında destek zinciri oluşturmaktır.
Bu zincir incelenmesi gereken  güçlü ve büyümekte olan sosyal bir oluşumdur.
Ünlüler Sosyal Medyanın gücünün henüz farkına varamadılar. Twitter da çoğunun şapkası düştü, kel göründü. Bizler bu isimlerin hepsini biliyoruz. Devam eden yazılarımızda ünlülerle olan diyaloglar ve terslenmelerimize:) isimleriyle yer vereceğiz.

Twitterda insancıl yaklaşımıyla, toplumsal sorunlara duyarlılığıyla takipçileriyle el ele yürüyen, destek isteklerini geri çevirmeyen 1-2 sanatçımızdan birinin 

Mikrofonun değerini herkes bilemez. Mikrofon bir sanatçının en iyi silahıdır.. 

tweet ini anımsadım. Sanatçının çoğunluğa seslenme şansını kullanmadaki sorumluluğunu benzer bir çok mesajıyla Sosyal Ağlarda insanlık dersi vermeye devam ediyor.

Haluk Özkan sosyal ağlarda insanlık dersi vermeye devam ediyor..

 

 Soruyor !


İnsani değerlerin erezyona uğradığı bir dönemden mi geçiyoruz...?

Bence herşey bu kadar fenayken, herşey can alıcı boyuttayken bir değişim sürecinden geçiyoruz. Bu günler iyi günlere gebe!..
SedaPekgöz

 
Işık yener birgün karanlığı. Umudu kesme yurdumdan...  




----------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

3 yorum:

  1. Ya güldürmeyin insanları Murat Boz engelledi madem çok umurunda değil ne bu TT? Çok komiksiniz cidden. İstediğini engeller size mi sorucak engellerken. Herkes sizin beğendiğiniz bi şeyi beğenmek zorunda değil.

    YanıtlaSil
  2. Twittercılar şaşırdılar iyice...

    YanıtlaSil