Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

2 Şubat 2014 Pazar

Twitter e-ticaret dönemini başlatıyor.


Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Twitter e-ticaret dönemini başlatıyor.

internet,Twitter,e-ticaret,ürün,alışverişAlınan bilgilere göre şirket konuyla ilgili olarak online ödeme şirketi Stripe ile bir anlaşma imzalamaya çok yakın. İki taraf arasında anlaşma imzalandıktan sonra tek bir tweet ile alışveriş yapabilmek mümkün olacak.

Twitter’ın online ödeme sistemlerini sitesi bünyesinde hayata geçirdikten sonra ilk etapta Fancy.com isimli online ticaret platformu ile anlaşması bekleniyor. Twitter kurum ile anlaştıktan sonra Twitter üzerinden ürün alımı resmen başlayacak. Modelin genişlemesi
dahilinde Twitter’ın başka firmalarla da masaya oturması bekleniyor.
YENİ ÜRÜNLERİ HABER VERECEK
Recode isimli internet sitesinin haberine göre Twitter online ticaret hamlesine giriştiği zaman sitesinin ‘keşfet bölümünde’ yeni ürünler gözükebilecek. Firmalar ürünlerini belli paralar ödeyerek bu bölümde üst sıralara çekebilecek. Böylece müşteriler ürünleri daha kolay fark edecekler. Twitter üzerinden alışveriş yapmak isteyenlerin isim, adres ve kredi kartı bilgilerini sisteme girmeleri yeterli olacak. Aynı zamanda tüketiciler ürünlerinin teslimat aşamasını da Twitter üzerinden takip edebilecek. 

Twitter’ın eticaret briminin başında ise eski Ticketmaster CEO’su Nathan Hubbard bulunuyor. Facebook’ta önceden online ticaret hamlesine girişmiş fakat zayıf talep yüzünden daha sonra bundan vazgeçmişti. Twitter’ın ise bu konuda ne kadar başarılı olacağı merak ediliyor.


Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder