Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

14 Şubat 2014 Cuma

Twitter Hesabım Çalındı!




Günümüzde sosyal ağlarda hesap çalma işlemleri çok fazla arttığı için destekleride biraz olsun eskiye göre artmış durumda.
Twitter hesabınız mı çalındı ve siz hesabını geri almak istiyorsunuz bu ve bunun gibi sıkıntılar yaşıyorsanız aşağıdaki yazımıızı dikkatlice okumalısınız.Yabancı kişiler tarafından hesabınız ele geçirildiyse hesabınızı geri alabilirsiniz bu konuyu çok sıkıntı etmeyin.
Öncelikle Twitter Yardım sayfasına girmek. Sonrasında karşınıza gelen 3 seçenekten birisini seçin ve uygun olarak yönlendirmeleri takip edin. Bu sayede hesabınızı en kısa zamanda geri alabilme
imkanız vardır. Fakat size sorulan soruları en yakın ve doğru şekilde cevaplandırmanız gerekmektedir. Bu sayede hesabınızı geri alma ihtimaliniz çok yüksektir. Hesabınız çalındığında elinizi çabuk tutmanız sizin yararınıza olacaktır çünkü sosyal ağlar üzerinden sizin adınıza birçok şey yapabilirler. Ayrıca hesaplarınızı korumak için sağlam şifreler üretmeniz gerektiğinide hatırlatmak istiyorum arkadaşlar.Çünkü doğum tarihi ve isim gibi kolay tahmin eidlebilinen şifrelerden uzak durmalısınız.



Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder