Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

12 Mart 2014 Çarşamba

Twitter'a erişim


Twitter neden gitti; geldi!

 Twitter'a erişemeyen herkesin aklına sansür gelse de, sorunun daha büyük olduğu ortaya çıktı!

internet,twitter,sosyal medya,sansür,erişimSosyal paylaşım sitesi Twitter'a erişim, teknik bir sorun nedeniyle bir süredir sağlanamıyor. Herkesin aklına "yeni bir sansür daha mı?" sorusu gelse de, görünüşe göre sorun, Twitter'ın kendisinden kaynaklanıyor.

Aldığımız bilgilere göre siteye erişim, ABD ve İngiltere'den de şu an için mümkün değil. Başlangıçta "login" sayfasına ulaşılabiliyor ancak bağlanmak istendiğinde hata mesajı karşımıza çıkıyordu. Şimdiyse doğrudan "bakım var" mesajı görüntüleniyor.




  1. Most users were impacted by a service outage when accessing Twitter via web and mobile apps. Service is restored. Thanks for your patience!
Sorunun kaynağını ilerleyen dakikalarda öğrenmeyi umuyoruz....

GÜNCELLEME: Twitter, kendi sayfalarından şu anda teknik bir sorun yaşadıklarını ve sorunu düzeltmek için uğraştıklarını duyurdu...

GÜNCELLEME 2: Twitter, yaklaşık yarım saatlik aranın ardından tekrar normal yayınına döndü. Ancak TT listesinden bir hashtag'e veya bir fotoğrafa tıklandığında, yine hata mesajı geliyor. Sorunun ne olduğu hakkında net bir açıklama henüz yapılmadı.

GÜNCELLEME 3: Şu anda her şey normale dönmüş gibi görünüyor. Sorunun neden kaynaklandığı bilinmiyor.
Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder