Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

24 Mart 2014 Pazartesi

Twitter'a nasıl girilir ?


Twitter'a DNS'siz ve VPN'siz erişim ..


Twitter sosyal ağ sitesi DNS bazlı engelleme gelmesinden sonra çeşitli arayışlara yönelildi. İşte bunları sırasıyla yazıyoruz.
VPN'siz DNS değiştirerek erişim
Normalde http://www.twitter.com adresine şu an DNS değiştirerek girmeniz mümkün değil. O zaman yapmanız gereken http://mobile.twitter.com adresinden erişim şu anlık açık olduğunu gözlemledik.

Hem VPN'siz Hem de DNS değiştirmeden erişim
Bunun için ZenMate Chrome bileşeni var fakat daha garanti çözüm tabiki TweetDeck'dir. TweetDeck Twitter tarafından satın alınan Twitter masaüstü uygulamasıdır. http://web.tweetdeck.com veya https://tweetdeck.twitter.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. Twitter'daki tüm fonksiyonlar mevcuttur.
AŞAĞIDAKİ UYGULAMALARI 1 KEZ VPN İLE KURDUKTAN SONRA BİR DAHA VPN
İLE BAĞLANMANIZA GEREK YOKTUR. APİ SERVİSLERİ KENDİ ÇEKMEKTEDİR.

Path, Foursquare üzerinden Twitter gönderimi mümkün
Eğer cep telefonunuz da Path ve Foursquare uygulamaları varsa Twitter'a bu uygulamalar üzerinden gönderim yapabilirsiniz.

TweetCaster Pro
Bu uygulama diğerlerinden farklı olarak Twitter'a üçüncü parti uygulama olarak geliştirilmiş. Gayet güzel çalışıyor. DNS ve VPN kullanmanıza gerek yok. Sadece ilk kurulumda VPN kullanıyorsunuz sonrasında kullanmanıza gerek yoktur. Normalde Android kullanıcılarına ücretli olan uygulamayı BlackMart üçüncü parti dış kaynaklardan indirebilrisiniz.

TweetCaster Pro | Google Play
Plume Premium
Plume Premium uygulamasını Android cihazınıza Blackmart'tan ilk önce uygulamanın kendisini yüklüyorsunuz. Sonra Premium dosyasını kuruyorsunuz. 1 kez VPN ile giriş yaptıktan sonra gerisini Plume Premium kendisi halledecektir.
 
Plume | Google Play
Falcon Pro (Bedava)
Falcon Pro uygulaması bedavadır. Yukarıda ki anlatıklarımla eş değer bir uygulamadır. Üçüncü parti olduğundan 1 kez doğruladıktan sonra VPN ve DNS kullanmanıza gerek yoktur.

Falcon Pro
Tweet Lanes (Bedava)
Tweet Lanes | Google Play
Twidere (Bedava)
Twidere | Google Play
Tweetings (Ücretli)
Tweetings | Google Play
Twicca (Bedava)

Tweedle (Bedava)
Robird (Ücretli)
Robird | Google Play
Hootsuite (Bedava)
Hootsuite | Google Play
Carbon (Bedava)
Carbon | Google Play


 Kaynak:
Ercan ATAY ercan@veteknoloji.comComputer - Internet Technology Design World ---Twitter'a nasıl girilir ve yasaklı sitelere nasıl girilir ------
------ Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,AndroidTwitter yasak, Twitter'a DNS'siz, Twitter'a erişim, Twitter'a nasıl girilir, Twitter'a giriş, yasaklı sitelere nasıl girilir
Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder