Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

29 Mayıs 2014 Perşembe

Twitter’a Çoklu Fotoğraf Nasıl Eklenir?

 
Twitter fotoğraf yükleme servisinde çok konuşulacak bir değişikliğe imza attı. Kullanıcıların attığı tweetlerde sadece bir fotoğraf kullanabilmeleri bir çok kullanıcı tarafından eleştirilirken, Twitter bu durum üzerine çoklu fotoğraf ekleme özelliğini duyurdu.
Bir süre önce fotoğraf yüklemelerinden Instagram desteğini kaldırıp kendi filtreleme özelliğini aktif
eden Twitter şimdi de birden fazla fotoğraf ekleyerek görsel tweet atmak isteyen kullanıcıları tekrardan kazanmaya çalışıyor. İlk olarak iOS tabanlı platformlarda çoklu fotoğraf hizmetini sunan Twitter artık Android işletim sistemi kullanan mobil kullanıcılar içinde aktif edilmiş durumda.
Kullanıcılar tarafından çok beğenilen çoklu fotoğraf işlemi nasıl kullanılır sorusunu ise birlikte cevaplayalım.
Twitter uygulamanızı güncelledikten sonra fotoğraf eklerken açılacak olan alt bir pencere sayesinde birden fazla fotoğraf seçtiğinizde otomatikmen bu fotoğraflarınız Twitter üzerinden tek bir tweet içinde paylaşılıyor.
tweeet1395887650
Şuan için sadece 4 adet görseli tek bir tweet ile paylaşabiliyorsunuz. Daha sonra bu sayı artılırmı bilinmiyor fakat kullanıcılar için 4 adet fotoğraf bile büyük beğeni ile karşılandı. Çoklu fotoğraf desteğinin yanında aynı zamanda eklemiş olduğunuz 4 görsel’e ayrı ayrı kişileri etiketleyebiliyorsunuz.
Sosyal ağ servislerinde kısa bir süredir görselleştirmenin ön plana çıktığını görmekteydik ve Twitter’da bu değişime ayak uydurarark kullanıcılarını oldukça memnun etmeyi başarmış görünüyor.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder