Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

17 Haziran 2014 Salı

Eski tweet'lerinizi yeni bir tweet gibi paylaşabileceksiniz..


  • Tweetlerin İçine Tweet Ekleme Dönemi Başlıyor

Twitter son dönemde yaptığı değişiklikler ile kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Yeni bir özelliğini duyuran Twitter Inception yani bir tweet'i yeni bir tweet gibi paylaşma özelliğini kullanıcılarına sundu.
Twitter daha önce de tweet içinde tweet özelliği üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Şimdi ise iOS ve Android uygulamalarında aktif edilen bu özellik sayesinde kullanıcılar yerleştirme tweetler atabilecek. Normal olan mentionların dışında direkt tweet ile ilgili yorum yapabilme olanağı sağlayan bu özellik twitter kullanıcıları tarafından çok sevilecek gibi görünmekte.

Şuanda belirli testleri yapılan tweet embed özelliği web sürümünde etkin değil. Özelliğin kullanımı konusuna gelecek olursak. Örneğin bir tweet içine kendi tweet'inizi eklemek istediğiniz de o tweet'in paylaşım linkini kendi metin oluşturma alanıza ekleyerek tweet attığınızda otomatik bir şekilde mesajınızda paylaşılırken tweet haline geliyor.

Sadece metinler için geçerli olmayan bu özellik Vine videoları ve Görsellerde de kullanılabiliyor. Bu özellik sayesinde beğendiğiniz tweetleri sadece favorilere ekleyerek veya re-tweet yaparak etkileşime geçmek yerine kendinizi tweet'e dahil edebiliyorsunuz.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder