Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

14 Haziran 2014 Cumartesi

Twitter Hesabı Nasıl Tamamen Silinir?

 
Zaman zaman kullanıcılar kendi sosyal medya hesaplarını kapatmak ve eski hesabını tamamen silip yeni bir hesap ile yeni bir başlangıç yapmak ister, ama eski hesabını nasıl sileceğini bilemez, bizlerde bu rehberimizde sizlere Twitter hesabınızı tamamen silmeniz için gerekli bilgilendirmeyi yapacağız.
İlk öncelikle yapmanız gereken Twitter.com adresinden silmek istediğiniz Twitter hesabınıza giriş yapıp üst tarafta yani üst barda bulunan ayarlar simgesine tıklayıp sayfayı aşağı indirmeniz yeterli, sayfayı aşağıya indirdiğinizde hesabımı devre dışı bırak yazısını göreceksiniz, bu yazıya tıklayıp karşınıza şu uyarılar gelicek
  • Kullanıcı verini yalnızca 30 gün için saklarız ve bu sürenin sonunda kalıcı olarak silinir. Hesabını devre dışı bıraktıktan sonra 30 gün içinde giriş yaparak hesabını tekrar etkinleştirebilirsin.
  • Kullanıcı adını veya Twitter adresini değiştirmek için hesabını devre dışı bırakmana gerek yok. Ayarlarsayfasından değiştirebilirsin. Tüm @yanıtlar ve takipçiler değişmeden kalacaktır.
  • Eğer bu hesabın kullanıcı adını veya e-posta adresini başka bir Twitter hesabında kullanmak istersen, hesabını devre dışı bırakmadan önce bu bilgileri değiştir. Kullanıcı verileri kalıcı olarak silinene dek bu bilgiler kullanılamayacaktır.
  • Hesabın birkaç dakika içinde Twitter'dan kaldırılmış olacak, ancak kimi içerikler devre dışı bırakma işleminden birkaç gün sonrasına kadar twitter.com üzerinde görünür olabilir.
  • Google gibi arama motorları tarafından oluşturulan içerik üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır.
Bu uyarıları eğer kabul ediyorsanız @adınız devre dışı bırak deyip hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi Twitter Hesabı Nasıl Tamamen Silinir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder