Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

30 Ağustos 2014 Cumartesi

Twitter'a Satın Al Butonu

Facebook'tan sonra en büyük sosyal ağlardan olan Twitter, gelirlerini daha da artırmak için ticari adımlar atmaya başladı. Bunlardan biri de satın al butonu!

  Twitter'a Satın Al Butonu Geliyor Facebook ile beraber sosyal medya denildi mi akıllara ilk olarak gelen markalar arasında olan Twitter, gelir açısından Facebook'un epey gerisinde. İşte bu durumu ortadan kaldırıp, gelirleri
artırmak isteyen Twitter, yeni projelerini hayata geçiriyor.
Twitter kadar diğer internet üzerinden satış yapan şirketler için de oldukça önemli olan bu hamleyle beraber, artık atılan tweetlerin içerisine satın al anlamına gelen "buy now" butonu geliyor.
Butona bastıktan sonra, tüketicilerin kişisel ve nakliye bilgilerini girdikten sonra, ödeme bilgilerini girdiği bir panel karşımıza çıkıyor. Özellikle düşük bütçeli ürünlerin satışında firmalar için oldukça pratik bir gelişme olarak nitelendirilen yeni buton ile artık Twitter üzerinden alışveriş yapabileceğiz.
Stripe üzerinden sağlanacak olan teknoloji, firmaların Stripe'a kaydolmasını gerektirecek. Twitter'ın bu projedeki tek ortağı olan Stripe, en önemli alt yapı hamlesinde de yer alıyor.
Hem şirketlere hem de Twitter'a kazandıracak gibi gözüken bu yapı bakalım sosyal medya kullanıcıları tarafından da hızlı bir şekilde benimsenecek mi? Merakla bekliyoruz. Özellikle hayata geçtiğinde olası komisyon farkları ve alışverişlerdeki aksaklıklar bu fırsatı törpüleyebilecek detaylar arasında. Tabi sorunsuz olma ihtimali de bir o kadar yüksek. Bekleyip göreceğiz.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder