Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

11 Haziran 2015 Perşembe

Twitter Çoklu Kullanıcı Engelleme

Twitter Kullanıcı Güvenliği Mühendisi olarak Xiayon Zhang, Geride bıraktığımız Çarşamba günü yayınlamış olduğu bir blog yazısında Twitter’a yapılan son güncellemenin ardından da kullanıcıları susturma aynı zamanda engelleme gibi özelliklerinin kapsamını genişlettiklerini açıkladı.

Twitter Çoklu Kullanıcı Engelleme
Twitter Kullanıcı Güvenliği Mühendisi olarak Xiayon Zhang, Geride bıraktığımızÇarşamba günü yayınlamış olduğu bir blog yazısında Twitter’a yapılan son güncellemenin ardından da kullanıcıları susturma aynı zamanda engelleme gibi özelliklerinin kapsamını genişlettiklerini açıkladı.

Ortaya çıkarılan güncelleme sayesinde tek seferde birden fazla kullanıcıyı engellemek ya da susturmak gibi imkanlar mümkün olacak.
Ortaya çıkarılan özellik genellikle spam dağıtan sayfalar veya kullanıcılara karşı işi bir çözüm oldu. Açıklamak gerekirse artık zararlı kullanıcıların listeleri paylaşıldığında tüm listeyi komple engellemek mümkün hale geldi.
Twitter’da Ayarlar seçeneğine tıklıyorsunuz. Daha sonrasında ise Engellenmiş Hesaplar seçeneğine erişiyorsunuz beraberinde tıklayarak engellemiş olduğunuz kişileri görebiliyorsunuz. Devamında ise Gelişmiş seçeneğine tıklayarak engellediğiniz kişilerin listesini “.csv” dosyası olarak bilgisayarınıza indirerek istediğiniz herkesle paylaşabiliyorsunuz.
Twitter firmasının CEO’su olan Dick Costola’da platformun artık güvenlin anlamında oldukça fazla iyileşmesi gerektiğini biliyor ve bu konu da çalışmalarını sürdürüyor. Firma bundan sonra güvenlik güncellemelerinde de polisin işini kolaylaştıracak adımlar atmıştı. 



Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder