Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

22 Haziran 2015 Pazartesi

Twitter Favori İkonu Değişiyor

Twitter dün akşam itibariyle yaptığı ufak bir değişiklik ile kullanıcılarını şaşırttı. Twitter'ın favori ikonu çok yakında yerini farklı bir ikona bırakabilir. Ayrıntılar haberimizde.

18.06.2015 / 16:30Twitter Favori İkonu Değişiyor
Daha önce Star Wars gününe özel StormtrooperC-3PO ve BB8 emojilerini kullanıma sunan popüler mikroblog sitesi Twitter, daha sonra da Ramazanayına özel emojilerini Müslüman aleminin beğenisine sunmuştu. 

:: Twitter'dan Ramazan Ayına Özel Emojiler

Son zamanlarda yaptığı yenilikler ile ön plana çıkan Twitter, dün akşam yaptığı ufak bir değişiklikle Android kullanıcılarına özel küçük bir değişim yaparak kullanıcılarını şaşırttı.
Twitter'da yıllardır kullanılan favori ikonu () dün itibariyle bazı kullanıcılarda kalp ikonu () olarak değiştirildi.  Twitter neden böyle bir değişikliğe gittiği bilinmezken, akla Periscope uygulaması geliyor. Canlıyayın uygulaması Periscope'da yayıncıya yollanan kalpler ile kullanıcıların beğenisini kazanan Twitter, tüm platformlarında ortak bir nokta
oluşturmak için bu yeniliğe gitmiş olabilir.
15-06/18/fav.png
Bu yenilik bir çok kullanıcının hoşuna gitmese de, bu kalp ikonunun kalıcı olup olmayacağı yakın zamanda belli olacaktır.

:: Twitter'ın bu yeniliğini beğendiniz mi?

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder