Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

12 Haziran 2015 Cuma

Twitter Tacizcilerini Deşifre Edin!


Popüler mikroblog sitesi Twitter'ın sunduğu yeni özellik sayesinde tacizciler çok kolay bir şekilde ifşa edilebilecek. Twitter’ın yeni özelliğinin ayrıntıları haberimizde.


Twitter Tacizcilerini İfşa Edin!
Twitter kullanıcı sayısının artmasından sonra platform hem gelişirken hem de tacizci sapkın kişiler yüzünden kirlenmeye başlamıştı. Twitter buna çözüm olarak engelleme ve bildir seçeneklerini platformuna eklemiş ancak yine de
tacizcilerin önüne geçememişti.
Twitter bugün ilginç bir karar alarak kullanıcıları ile tacizcileri ifşa etmeyöntemini devreye soktu. Artık Twitter>Ayarlar>Engellenmiş Hesaplarbölümünde, engellemiş olduğunuz kullanıcıları takipçilerinizle paylaşabileceksiniz.

Twitter Engelli Listesi Nasıl Paylaşılır?

Tüm engelli listesi otomatik olarak dışarıya .csv formatında aktarılıyor ve bu listeyi Twitter üzerinden takipçilerinizle paylaşabiliyorsunuz. Eğer takipçileriniz sizin kararlarınıza güveniyor ise bu listeyi “içe aktar” seçeneğini kullanarak; engellediğiniz tüm kullanıcıları takipçileriniz de tek tık ile kolayca engelleyebiliyor.
15-06/11/twitter.jpg
Twitter'ın bu hamlesi ile artık tacizci ve troll odaklı hesaplardan geniş kitleler haberdar olabilecek ve kolayca engelleyebilecek. Bakalım ilerleyen günlerde Twitter farklı yenilikler ile karşımıza çıkacak mı?

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder