Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

17 Eylül 2015 Perşembe

Twitter’da Sahte Takipçilerinizi Bulun

Popüler mikroblog sitesi Twitter’daki sahte takipçi sayınızı merak ediyor musunuz? Twitteraudit sayesinde Twitter’daki sahte takipçilerinizi bulabilirsiniz.

15.09.2015 / 08:30Twitter’da Sahte Takipçilerinizi Bulun
Sosyal medya kullanımının artmasının ardından çeşitli siteler takipçi sayısı artırma gibi özellikler sunmaya başladı. Bu tür siteler Twitter’da yumurtahesap olarak adlandırılan hiçbir faaliyette bulunmayan sahte takipçileri belli bir ücret karşılığı kullanıcıların hesaplarına ekliyor. Takipçi sayınız her ne kadar çok görünse de paylaşmış olduğunuz içeriklerde, takipçilerinizinsahte olmasından dolayı etkileşim çok az oluyor.

Twitter üzerinden direkt olarak kaç adet sahte takipçinizin olduğu görünmüyor. Twitteraudit sitesi, Twitter profilinize erişim izni istiyor ve tüm takipçilerinizin faaliyetlerini kontrol ediyor. Faaliyet sayısı neredeyse hiç olmayan takipçileriniz Twitteraudit sitesine göre sahte hesap olarak nitelendiriliyor. Peki, Twitteraudit ile Twitter’daki sahte takipçilerinizi nasıl öğreneceksiniz?

Twitter'da Sahte Takipçi Nasıl Bulunur?

1. AdımTwitteraudit sitesine ulaşmak için tıklayın.
2. Adım: Twitteraudit sitesinde yer alan “How many of your followers are real?” yazısının altındaki kutucuğa Twitter kullanıcı adınızı yazın.
15-09/15/twitter.JPG
3. Adım: Twitteraudit, Twitter hesabınıza erişim izni isteyecek. Bu seçeneğe "evet" deyin ve Twitteraudit sitesine yönlendirilmeyi bekleyin.
4. Adım: Twitteraudit sitesine yönlendirildikten sonra “Audit” seçeneğine tıklayın ve bekleyin. Twitteraudit takipçilerinizi analiz edip kaç adet gerçek kaç adet sahte takipçinizin olduğunu size ayrıntılı veriler ile sunacak.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder