Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

16 Ekim 2015 Cuma

Twitter Açığını Bulan Türk Oğrencilere Jest!

Twitter CEO'su, Twitter’ın açığını bulan ve bu açığı kapatıp Twitter yetkililerine raporlayan Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerini, genel merkeze davet etti. Detaylar haberimizde.


Twitter Açığını Bulan Türklere Jest!
Twitter ve sahibi olduğu şirketlerden Periscope kapılarını iki Türköğrenciye açıyor. Hem Twitter hem de Periscope’ta yer alan açıkları bularak geliştirdikleri çözümlerle dikkat çeken Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Yazılım Mühendisliği
Bölümü öğrencileri Batuhan Katırcı ve Cihan Nalbant, Twitter’ın Kurucusu Jack Dorsey’in davetiyle San Francisco’ya gidecek. Katırcı ve Nalbant, Twitter’ın endüstri liderleri ve dünyanın dört bir yanından gelen mühendislerin katılımıyla gerçekleştireceği aynı zamanda Twitter’ın yeni ürünlerinin tanıtılacağı “Twitter Flight” organizasyonunda yer alacak.
Jack Dorsey başta olmak üzere, FabricGnipPeriscope ve Twitter’ın takım liderlerinin son uygulama çözümleri ve Twitter platformundaki yenilikleri aktaracağı 21 Ekim’deki “Twitter Flight” organizasyonu, mühendis ve sektör liderlerinin yanı sıra tüm dünyadan başarılı uygulama geliştiricileri de bir araya getiriyor.
Geliştirdikleri uygulamalarla Twitter tarafından fark edilen ve sistemde yer alan yazılımsal açıkların raporlanması ile özel olarak davet alan öğrenciler, bu organizasyon ile hem kendilerini hem de projelerini dijital dünyanın kalbi olan San Francisco’da yatırımcılara tanıtma imkanı bulacak. BatuhanKatırcı ve Cihan Nalbant endüstri liderlerinden bir iş modeli olarak Twitter’ı nasıl kullandıkları hakkında bilgi alma imkanına da erişecek.
15-10/16/twitter_.jpg
Batuhan Katırcı ve Cihan Nalbant

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder