Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

7 Ekim 2015 Çarşamba

Twitter, Moments Özelliği Hakkında Bilgi


Popüler mikroblog platformu Twitter, Moments ismini verdiği yeni özelliğini duyurdu. Twitter Moments özelliğinin tüm detayları haberimizde.


Twitter, Moments Özelliğini Duyurdu!
CEO değişikliğine giden Twitter, bugün Jack yönetimindeki ilk yeniliğini duyurdu. Bildiğiniz gibi Twitter her gün büyümeye devam ediyor. Kullanıcı sayısı sürekli artan Twitter'da bu artışa bağlı olarak takip ettiğiniz kişi sayısı da artıyor. Takip
ettiğiniz kişi sayısının artması bazen dezavantajla sonuçlanabiliyor. Twitter ana sayfada takip ettiğiniz kişilerim tüm Tweetlerini okumak ve gündemi takip etmek zahmetli olabiliyor. Bunu düşünen Twitter, Moments ismini verdiği yeniliğini duyurdu.

İşte Twitter'ın Yeni CEO'su!


Twitter Moments nedir?

Twitter Moments, Twitter gündemi ile ilgili popüler Tweetleri ve haberleri tek bir yerde toplayacak. Hashtag sisteminden farklı çalışan bu sistem ile konu ile ilgili Tweetleri, haberleri, videoları ve fotoğrafları tek bir sekme altında kategorilere ayrılmış halde görüntüleyebileceksiniz. İlk olarak mobil platformlardaki uygulamalara sunulacak olan Twitter Moments, günden güne artan kullanıcıların oluşturduğu bilgi kirliliğini ve konu ile gereksiz Tweetleri kullanıcılardan arındıracak.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder