Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

30 Ekim 2015 Cuma

Twitter ve Vine Hesaplarını Tek Bir Hesapta Birleştirebilirsiniz

Artık Vine profillerinizde Twitter hesaplarını; Twitter profillerinizi de Vine üzerinde eşleştirebilirsiniz.


Twitter ve Vine Hesaplarını Tek Bir Hesapta Birleştirebilirsiniz
Twitter ve Vine platformları her ne kaar aynı firmanın ürünleri olsa bile, Bu zamana kadar tam anlamıyla birbirlerine entegre edildiğini söylemek doğru olmaz. Fakat gelen yeni güncelleme ile birlikte artık kullanıcıya ait olan Vine ve Rwitter hesapları birleşik olarak senkronize edilecek.
Hem Twitter üzerinde hem de Vine platformuna aktif olarak kullanılan kişilerin oldukça işine
yarayacak olan yeni güncelleme sayesinde Kullanıcıları Twitter profillerinde Vine hesaplarını; Vine profillerinde de Twitter hesaplarını gösterebilecek durumda.
Vine’da
Hesaplarınızı birleştirerek kullanıcılarını Vine profillerini üzerinde Twitter hesaplarını yer alacak. Buradaki kullanıcı adına tıklandığında “Twitter’a Aç” gibi bir seçenek bulunacak. Ek olarak Vine üzerinden Twitter kullanıcı adlarına aranarak o kişilere ulaşılacak.
Twitter’da
Hesaplarını birlşetiiren kullanıcıların Twitter profillerinide de Vine hesapları bulunacak. Biyografı kısmının hemen altında yer alan Vine hesaplarına tıklandığında ise o kişinin Vine profillerini yönlendirme yapılacak.
Twitter’a gelen güncelleme şu anda Android ve iOS kullanıcıları yükleyebilir. Vine’a gelen güncelleme ise şimdilik sadece iOS kullanıcılarını kapsıyor. Android’e ise yakın zamanda geleceğini açıklıyor.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder