Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

13 Ekim 2015 Salı

Twitter’ın Moments’i Tüm Gündemi size sunuyor

Twitter'ın yeni özelliği sayesinde gündemden hiç geri kalmayacaksınız. Yeni özellik Anlar ile ilgili detaylı bilgi için haberimize bekliyoruz.


 Twitter’ın Moments’i Sayesinde Tüm Gündem Elinizde
Twitter, kullanıcıları ile daha aktif bir bağ kurabilmek için Anlar (Moments) özelliğini duyurdu. Bu özellik sayesinde gün içerisinde olan tüm önemli haberleri görebileceksiniz. Twitter içerisinde bir haber için binlerce tweet atıldığı için konu anlaşılmayabiliyor. İşte bu yüzden Anlar özelliği
kullanılacak ve tüm olaylar daha açıklayıcı şekilde anlatılacak.
Twitter içerisine gelecek olan ‘yıldırım’ simgesine bastığınız zaman ‘anlar’ bölümüne gidiyorsunuz. Burada gündemde ne varsa görebiliyorsunuz. Aynı zamana bu haberlere tıkladığınız zaman daha detaylı olarak bilgi alabiliyorsunuz. Aynı zamanda ‘anlar’ bölümünde bir futbol maçını takip ederseniz canlı olarak bildirim alabiliyorsunuz. Gol olduğu zaman sağ üstteki mavi tık işaretinden anlayabileceksiniz.
Moments (Anlar) özelliği için Twitter şimdilik sadece Bleacher Report, Buzzfeed, Entertainment Weekly, Fox News, Getty Images, Mashable, MLB, NASA, New York Times, Vogue ve Washington Post gibi köklü kuruluşlarla çalışıyor. Yakın zamanda yenileri de eklenecek. Şimdilik bu uygulama sadece Amerika kullanıcılarına sunuldu. Kısa sürede ülkemizde ki Twitter kullanıcılarına da sunulacaktır.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder