Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

10 Şubat 2016 Çarşamba

"Bana ilk önce en iyi Tweet'leri göster"

Uzun süredir konuşulan Twitter'ın yeni zaman tüneli özelliği gerçek oldu. Bundan böyle Twitter'a girmediğiniz zamanlarda göremediğiniz 

Twitter Algoritmayı Değiştirdi
Geçtiğimiz günlerde Twitter'ın zaman tüneli sisteminde bir değişikliğe gidebileceğini ve daha çok Facebook'a benzeyecek bir zaman tüneli sistemini
devreye sokacağını söylemiştik. Bugün ise Twitter'ın yeni"algoritmik" zaman tüneli bazı kullanıcılarda görülmeye başlandı bile.
16-02/10/twitter-1455114371.jpg
Twitter'ın "Siz uzaktayken" özelliğini temel alan bu yeni algoritma ile,Twitter'a bakmadığınız zamanlarda çok etkileşim alan tweet'ler en üst sırada gösterilecek. Zaman tünelinizin daha aşağısı ise bugüne kadar alışık olduğunuz şekilde yani zaman tabanlı olarak sıralanmaya devam edecek.

Kullanıp kullanmamak size kalmış

Şimdilik bu sistem varsayılan olarak ayarlı gelmiyor. Kullanıcıların bu özelliğe geçmesi için "Bana ilk önce en iyi Tweet'leri göster" seçeneğini aktif etmeleri gerekiyor. Ancak önümüzdeki haftalarda Twitter'ın bu özelliği bütün kullanıcılarda aktif edeceği söylense de, bu özelliği iptal etmek yine kullanıcılar elinde olacak.
Tabii ki Twitter'ın major platformları olarak iOS, Android ve websürümlerine gelecek yeni algoritmik zaman tüneli, şu anda sadece bazı kişilerde görüntülenebiliyor. 


Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder