Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

23 Mart 2016 Çarşamba

Twitter'a Fotoğraf Çıkartmaları Geliyor

Twitter, birçok mesajlaşma uygulamasının da olmazsa olmazı haline gelmiş olan çıkartmaları, fotoğrafların üstüne koyulabilecek şekilde getirmeyi planlıyor.


Twitter'a Fotoğraf Çıkartmaları Geliyor
Re/Code haberine göre Twitter, şu anda fotoğraf çıkartmalarını bir grup kullanıcı üzerinde test ediyor. Fotoğraflarınızı süsleyebilme özelliğinin yanında, haberlerden gelen görselleri ya da trend olmuş fotoğrafları, başka kullanıcıların
nasıl düzenlediğini de bu özellik sayesinde görebileceğiz.
Tabi ki başka kullanıcıların düzenlediği fotoğrafları görebilmenizin yanında,Twitter bizlere düzenleme için fotoğraflar da önerecek. Bu işlemin henüz hangi algoritma ile yapılacağı bilinmiyor. Tahmin edilen sisteme göre, kullandığınız çıkartmanın geçtiği diğer görseller size sunulabilir.
16-03/23/twitter-cikartma.jpg

Twitter için Fotoğraf Çıkartmaları

Twitter, henüz konuyla ilgili bu detayların yanında, özelliğin ne zaman geleceğiyle ilgili bilgileri de paylaşmadı. Tamamen eğlence amaçlı gelecek olan çıkartmalarla birlikte, yazılar da eklenebileceğinden, anında komik fotoğraflar yapılabilecek.

Çıkartma kullanan Facebook ve Snapchat gibi sosyal medyalar arasına eklenecek olan Twitter’ın sözcüsü, konuyla ilgili “Biz her zaman Twitter’ı daha ifadesel hale getirmeye çalışıyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder