Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

20 Mart 2016 Pazar

Twitter'da 140 Karakter Sınırı Değişecek Mi?

Son günlerin en çok konuşulan konularından bir tanesi de Twitter'daki karakter konusu oldu. Paylaşımcılar 140 karakter sınırından çok rahatsız.


Twitter'da 140 Karakter Sınırı Değişecek Mi?
Twitter'daki karakter sınırının değişip değişmeyeceği ile ilgili resmi bir açıklama Twitter CEO'su Jack Dorsey’den geldi.
2010 yılında kurulduğu günden itibaren en çok 140 karakterlik sınırlamasıyla gündeme
gelen Twitter’da sınırlamanın ne zaman kaldırılacağı merak edilirken Twitter ile ilgili bu konuda pek çok iddia gündeme getirildi. Bu iddialar üzerine resmi bir açıklama yapma gereği duyan Twitter CEO'su Jack Dorsey konu ile ilgili olarak mevcut ihtiyaçların farkında olduklarını ve bu konuda çalışma yaptıklarını söylerken 140 karakter sınırını esnetilebileceğini ve yeni özellikler eklenebileceğini belirtti.
Jack Dorsey tarafından daha önce yapılan bu açıklamalardan sonra aylar geçmesine rağmen Twitter'da hangi bir herhangi bir değişikliğin olmaması kullanıcılar tarafından tepki çekerken sosyal medyada yükselen tepkilerin ardından yeni bir açıklama daha geldi. Yine Twitter CEO'su Jack Dorsey’ tarafından yapılan bu açıklamalarda Twitter'daki karakter sınırını kaldırmama kararı aldıklarını söyledi.
Daha önceki açıklamalarına göre net ve sert bir şekilde açıklama Twitter CEO'su Jack Dorsey 140 karakter sınırının Twitter ile özdeşleştiğini ve bunun aynı zamanda kısıtlama da getirildiğini söyledi. Bu kısıtlamanın Twitter için iyi bir özellik olduğunu belirten Jack Dorsey bu nedenle şu an için Twitter yönetimi olarak herhangi bir sınırlama kaldırılmasının mümkün olmadığını ve bu yönde herhangi bir çalışmanın da yapılmayacağını belirtti. 


Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder