Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

14 Nisan 2016 Perşembe

Tweetlerinizi DM Butonu ile Paylaşın!

Twitter bugün eklediği yeni özellik sayesinde tweetleri mesaj olarak takipçilerinizle paylaşabilirsiniz. 


Tweetlerinizi DM Butonu ile Paylaşın!
Android ve iOS kullanıcıları bugün gelen güncelleme sayesinde tweetlerini DM üzerinden paylaşma seçeneğine sahip oluyor. Eklenen yeni buton sayesinde Ana
Sayfa’da gezinirken gördüğünüz tweetlerini kolayca arkadaşlarınıza gönderebilir, DM üzerinden arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.
Güncelleme gelmeden önce de DM üzerinden tweet paylaşabilmek mümkündü fakat tweetin üzerine basıp paylaşma seçeneceklerinden DM’yi seçmeniz gerekiyordu. Eklenen buton sayesinde tek tuşla arkadaşlarınızın da ilgisini çekebileceğini düşündüğünüz tweetleri kolaylıkla paylaşabileceksiniz.
16-04/06/twitter-dm-butonu-1459891141.png
Aynı özellik 2014 yılında Pinterest’e eklenmişti ve amacının bir obje üzerine yapılan konuşmaların pratikleştirilmesi olduğu söylenmişti. Twitterbunu DM ile yapmayı planlıyor.
2015’te %60 artan DM kullanımı Twitter’ın yeni özellikler eklemesine öncülük ediyor. Elbette açıklanan rakamlar Facebook kadar yüksek olmasa da Twitter’da 140 karakter ile sınırlı kalmadan sohbet etmek isteyenlerin sıklıkla kullandığı DM, eskiye oranla çok daha popüler.
::Ne sıklıkla DM üzerinden sohbet ediyorsunuz?

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder