Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

17 Nisan 2016 Pazar

Twitter’ Teması Değişecek!

Twitter’da Görünüm Değişecek!

En çok kullanılan sosyal medyalardan olan Twitter’da yeni bir ara yüz üzerinde çalışmalar sürdürülüyor.


Twitter’da Görünüm Değişecek!
Sosyal medya konusunda en çok tercih edilen sosyal medyalardan birisi olan Twitter, yeni bir ara yüz ile hizmet vermeye başlayacak. Konuyla ilgili elde edilen bilgilere göre
daha kolay ve pratik bir ara yüz için uzun zamandan beri çalışmalarını sürdüren Twitter’ın çalışmalarını sonlandırdığı öğrenilirken, önümüzdeki günlerde bu yeni ara yüzün kullanıma sunulacağı belirtildi. Yeni ara yüzde sekmeler, daha kolay gezinme gibi pek çok özellik ve kolaylık olacağı öğrenilirken aynı zamanda bir yenilik olarak serbest bir eylem butonu göze çarpıyor.
Twitter’ın mobil sürümü için yapılacak bu değişikliklerde mobil uygulama daha çok masaüstü sürümüne benzetilmeye çalışılırken kolay kullanım konusunda pek çok detay da ön planda tutulmuş durumda.  Kullanıcıların telefon üzerinden işlem yapması çoğu zaman zor olduğu için bu konuda pratik buton ve sekmeleri tercih eden Twitter’ın yeni sürümünün kullanıcılar tarafından beğenilmesi beklenirken, Tweet atmak dahi eski sisteme göre çok daha kolay olacak.
Floating Action Button olarak adlandırılan eylem düğmesinde ise tam olarak nasıl bir işlevin yer alacağı bilinmezken, Twitter tarafından yeni  ara yüz ile ilgili tanıtımların önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder