Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

6 Nisan 2016 Çarşamba

Twitter'da yapılan direkt mesaj yeniliği

Twitter'da Yeni Dönem

Son zamanlarda pek çok sosyal medyada yenilikler yaşanırken bu konuda son yenilik Twitter'dan.


Twitter'da Yeni Dönem
Daha önce görme engelliler için geliştirdiği fotoğraf tanıma sistemi ile adından söz ettiren Twitter bu sefer sosyal medyaya yeni özellikler ekledi. 

Twitter’dan Görme Engelliler İçin Özel Sistem!

Özellikle direkt mesaj gibi fonksiyon tuşlarının daha kolay bir şekilde erişilebilmesi adına sisteme entegre edilmesi sosyal medyanın daha etkili bir şekilde kullanılmasını sağladı.

Son zamanlarda Twitter’a yönelik yapılan güncellemelerde arka arkaya tanıtımlar yapılırken Twitter yeni haliyle çok daha sevilecek. Twitter mesajlarının altında kişilerin işlem yapılabilmesi adına önceden 4 simge yer alırken bu simgelere bir tane daha ekledi. Yanıtla, retweetle, beğen ve daha fazla olarak kullanımda olan tuşların yanına direkt mesaj fonksiyon tuşuna ekleyen Twitter kişilerin birbirlerine direkt mesaj göndermesini kolay yoldan sağlamış oldu.
Daha önce Twitter tarafından sisteme entegre edilen direkt mesaj ya da özel mesaj olarak adlandırılan özellik sayesinde kullanıcılar özel alan üzerinden birbirleriyle mesajlaşabilirken bu konuda sunulan son yenilik ise kişilerin daha kolay bir şekilde özel mesaj göndermesini sağlıyor. Twitter'da yapılan özel mesaj yeniliğinin ardından özellikle 2015 yılında bu özelliğin çok yoğun bir şekilde kullanıldığı görülürken yapılan açıklamalarda özel mesajın kullanımının yüzde 60 oranında artı arttığı ifade edildi. Twitter yapılan bu özellikler ve yenilikler ile birlikte değerini de arttırırken büyümesini sürdürüyor.


Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder