Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

29 Mayıs 2016 Pazar

iOS'ta Google Ve Twitter Güncellendi

iOS işletim sistemine özel olarak Google ve Twitter tarafından oluşturulan uygulamaların güncellendiği belirtildi. yeni güncelleme telefonlara alınabilecek .


iOS'ta Google Ve Twitter Güncellendi
iOS işletim sistemine özel olarak Twitter ve Google tarafından oluşturulan uygulamalara yeni özelliklerin eklendiği güncellemeler resmen kullanıma sunuldu. iOS
platform için yapılan bu değişiklikler ile birlikte uygulamalar pek çok farklı özelliği artık kullanıcıla sunacak.
Neler Değişti?
Güncelleme ile birlikte yapılan resmi açıklamalarda uygulamaların yeni versiyonlarında hangi özelliklerin ve değişikliklerin yer aldığı belirtilirken kullanıcıların uygulamaları güncelleme yapmak için uygulama marketleri kullanmasının yeterli olacağı belirtildi.
Twitter'da Anasayfa Değişti
Twitter için yapılan güncellemede 68.6 MB'lık boyutunad oldukça kapsamlı bir güncelleme sunulduğu görülürken daha kullanışlı bir uygulamanın kullanıcılar ile buluşturulduğu görüldü. 3D dokunmatik bütünleştirme teknolojisi gibi farklı özelliklerin bulunduğu uygulamada özellikle uygulamanın ana ekranı üzerinden mesaj atma, özel mesaj gönderme ya da arama yapma özelliklerinin kullanımdan kaldırıldığı belirtildi.
Google'da Neler Değişti?
Google için yapılan güncellemede ise spor odaklı olayların kullanıcılara daha iyi bir şekilde sunulmasının amaçlandığı belirtildi. Google güncellemesinde 73.7 MB büyüklüğündeki güncellemenin alınması gerekiyor.
Uygulamalar belirtildiği gibi iOS Market üzerinden telefonlara kolay bir şekilde indirilebilir. Uygulamanın boyutunun büyük olması nedeniyle güncelleme yapacak kişilerin mobil veri yerine Wi-Fi bağlantıyı kullanması öneriliyor. Uygulama ile birlikte sisteminizdeki diğer uygulamaların da güncelleme alıp almadığını kontrol edebilirsiniz.  

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder