Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

24 Mayıs 2016 Salı

Twitter için yapılan yenilikler bitmiyor!::

Twitter "Gece" Gibi Olacak

Twitter için yapılan yenilikler ilk olarak geliştirici hesaplarında kullanılırken, son paylaşılan görüntü gece özelliğinin telefonlara geleceğini gösterdi.


Twitter
Son dönemlerde uygulama ve programlarda gece modunun kullanılması için geliştirmeler hızlanmaya başladı. Kullanıcıların gece ve özellikle ışıksız bir ortamda uygulamaları kullanma sırasında sorun yaşamaması adına gece modunun aktif hale
getirilmesi yeterli olmaktadır. Bu modun açılması ile birlikte ekranda beyaz renkler yerine daha çok siyah renkler ağırlıklı olarak kullanılırken, beyazın göz alması da önlenmektedir.
Gece modu özelliği bu bakımdan kolay bir kullanım sağlandığı gibi uzun süreli kullanımlarda da kişilerin yoğun ışıktan dolayı rahatsız olması önlenmektedir. Bu konuda bir yenilik ise Twitter'den geliyor.
Konuyla ilgili paylaşılan görüntü ile Twitter gece modu hakkında detaylı bir şekilde bilgi sahibi olmak mümkün olurken, şu anda test kullanıcılarının Twitter'ın bu özelliğini denediği öğrenildi. Alpha test için şu anda çok az bir kullanıcının deneme yatığı öğrenilirken, Twitter'ın bu konuda farklı özellikleri de geliştirmek istediği öğrenildi.
Gece Modu Ne İşe Yarayacak?
Twitter'de kullanılmaya başlanacak gece modu, kullanıcıların daha kolay bir şekilde sosyal medyayı kullanmasını sağlayacak. Özellikle geceleri aktif hale getirilecek gece modu sayesinde yazıların okunması ve parlaklığın giderilmesi mümkün olacak. Bu özelliği denemek isteyenlerin Twitter’ın Alpha sürümünü kullanması gerekirken konuyla ilgili işlemleri Twitter geliştiriciler bölümünden yapabilirsiniz. 
Paylaşılan ekran görüntüsü ise şöyle;

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder