Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

17 Mayıs 2016 Salı

Twitter'a Fotoğraf Ve Link Esnekliği Geldi

Twitter’de 140 karakterlik sınırın artık fotoğraf ve linklerden etkilenmeyeceği açıklandı.


Twitter'a Fotoğraf Ve Link Esnekliği Geldi
Twitter üzerinden yayın yapan pek çok kişi için özellikle fotoğraf ve link eklenmesi ile birlikte mesaj için çok az karakterin kalması sıkıntı yaratırken, Twitter’den bu konuda
sürpriz bir hamle geldi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada yeni güncelleme ile birlikte link ve fotoğraflar nedeniyle artık karakter sınırlamasının olmayacağı, kişiler sadece metin üzerinden 140 karakterlik bir sınırlamaya tabi tutulacağı belirtildi.
Bu gelişme ile birlikte kullanıma sunulduğu ilk günden sonra 140 karakter sınırında ilk defa esneklik yapan Twitter’ın konuda kullanıcıları rahatlatması, Twitter’ın daha etkili bir şekilde kullanmasını sağlayacak. 140 karakter ile önemli bir mesaj dahi vermek zorlaşırken, pek çok kişi mesajları bölerek arka arkaya Twitter mesajı atarak bu sorunu çözüyordu. Bu konuda sürekli gündemde Twitter’ın 140 karakter sınırını kaldıracağı konuşulsa da Twitter bu konuda kesin çizgilere sahip ve 140 karakterin kaldırılmayacağı yönünde kararlı. Fakat belirtilen esnek çalışmalar ile birlikte kullanıcıların 140 karakterden tam olarak yararlanmasında isabetli bir karar olmuş.
Fotoğraf Ve Linkler Karakter Tüketiyordu!
Mesajlarında link ya da fotoğraf paylaşmak isteyen kişilerin bu konuda yaklaşık 30 karakteri boşa giderken, geri kalan ortalama 100 karakterde de mesaj yazılması zorunlu kılınıyordu.
Konuyla ilgili yapılan güncellemelerin yaz aylarında sunulacağı açılanırken bu durum Twitter’ın yükselmesini sağlayabilir

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder