Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

29 Mayıs 2016 Pazar

Twitter'da Açık Bulanlara 45 Bin TL Verilecek!

Sosyal medyanın internet ve mobil versiyonlarında bulunan güvenlik açıklarını kapatmak isteyen ve daha stabil bir uygulamayı kullanıma sunmak isteyen Twitter yeni bir program başlattı.


Twitter'da Açık Bulanlara 45 Bin TL Verilecek!
Dünya genelinde en çok tercih edilen sosyal medyalardan birisi olan Twitter'da açık buan kişilere ödül verilmeye devam edeceği açıklandı. Bugüne kadar dönemsel olarak
pek çok defa tekrarlanan bu kampanyada açık bulan kişilerin bu durumu Twitter özel sayfasından bildirmesi ile birlikte bu konuda ödülü almak mümkün olabilir.
Ödül Havuzu 45 Bin TL!
Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda oldukça geniş bir ödül havuzunun bulunduğu belirtilirken toplamda 45 bin Türk Lirası dağıtılacak. Twitter tarafından açılan özel bir sayfa üzerinden kişilerin bu konudaki raporlamalarını yapması gerekirken yapılacak incelemeler doğrultusunda güvenlik açığı yazılım ekibi tarafından da tespit edilirse bu açığı bulan kişilere ödül havuzundan ödül verilecek. Açığın önem derecesine göre farklı şekilde de kişilerin ödüllendirileceği belirtilirken ödül sistemi ile ilgili detaylı bilgiler de paylaşıldı. Twitter tarafından açık bulma kampanyası resmen başlatılırken dünya genelinde tüm kullanıcılara bu imkanın sunulduğu belirtildi .
Daha önceki dönemlerde de Twitter tarafından başlatılan bu kampanyalarda pek çok kişi başvuru yaparak ödül almaya hak kazanmıştı. Güvenlik açığının Twitter bünyesinde olması yeterli olurken açığın tehlikeli olması ya da küçük olması herhangi bir önem taşımıyor

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder