Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

20 Mayıs 2016 Cuma

Twitter'dan Canlı Yayın Yeniliği

Twitter'dan Canlı Yayın Atağı

Twitter son dönemlerde giderek daha da popüler olan canlı yayın konusunda atağa geçti. Sitede artık canlı yayın butonu olacak.


Twitter'dan Canlı Yayın Atağı
Twitter, kişilerin farklı ihtiyaçlarını karşılamak ve sosyal medya kullanıcısı sayısını düşürmemek adına çalışmalarını sürdürürken, bu konuda canlı yayın hamlesi geldi.
Son dönemlerde kullanıcı sayısında düşüş yaşayan ve diğer sosyal medyaların gerisinde kalan Twitter, bu konuda yeni çözüm önerileri üzerinde çalışırken, canlı yayın
konusunda Twitter'ı değiştirme kararı aldı. Twitter üzerinden kullanıcıların canlı yayın konusunda destek alabileceği belirtilirken konuyla ilgili elde edilen bilgilerde sitede canlı yayın butonunun yer alacağı belirtildi. Bu kapsamda Periscope ile entegreli bir şekilde hizmet verebilme ihtimali de bulunan Twitter'ın bu konuda nasıl karar vereceğine dair kesin bir bilgi bulunmuyor. Bu bakımdan şu an sadece yabancı basında yer alan iddialardan öğrenilebilen bilgiler dahilinde çalışmaların sürdüğü net bir şekilde belirtilmiş durumda.
Periscope Çok Popüler!
Twitter'daki bu durumun aksine canlı yayın konusunda Periscope dünya genelinde büyük bir ilgi görüyor. Kullanıcılar farklı konularda ve amaçlarda yaptığı canlı yayınlar yoğun bir ilgi görürken, binlerce kişi canlı yayınlara katılarak interaktif bir ortam yaratıyor.
Twitter'ın canlı yayın butonu üzerinden yapacağı işlemlerde kişilerin Twitter'da Periscope üzerinden yayın yapmasına imkan sağlayabileceği konuşulurken, kuşkusuz bu durum Twitter'a önemli bir artı katacak

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder