Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

22 Haziran 2016 Çarşamba

140 Saniyelik Videolar Twitter'a Geliyor!

140 karakter sınırlaması bulunan Twitter video desteği de sunmaya başlarken, videoların maksimum uzunluğunun 140 saniye olacağı açıklandı.


140 Saniyelik Videolar Twitter'a Geliyor!
140 konusunda oldukça kararlı bir yönetim sergileyen Twitter yönetimi, Twitter için yaptığı son geliştirmelerde de 140'ı sınır olarak belirledi. Twitter'da bundan sonraki süreçte videoların direk mesaj ile birlikte paylaşılmasının mümkün olacağı belirtilirken
konuyla ilgili önemli bir detay videoların maksimum 140 saniye olabileceği.
140 saniye olarak ifade edilse de 2 dakika 20 saniye gibi bir video için oldukça uzun bir süre destekleneceği kişilerin kişilerin süre konusunda çok fazla sorun yaşaması beklenmiyor. Zira 7 saniye gibi çok kısa süreli Vine videoları dahi ilgi görürken, Twitter'da 140 saniye kullanıcılar için yeterli olacaktır.
Konu ile ilgili beta testlere başlandığı açıklanırken aynı zamanda para kazanma programını da sisteme dahil etmiş durumda. Twitter tarafından yapılan resmi açıklamalarda kullanıcıların Amplify Open servisi üzerinden Vine ile para kazabilmesi de mümkün olacak. Bu bakımdan yeni özelliklere kullanıcıların ilgi göstermesi beklenirken, önümüzdeki dönemlerde bu yenilikler resmen kullanıma alınacak.
Konuyla ilgili resmi açıklamalarda aynı zamanda özel eğitimlerin ve etkinliğinin de yapılacağı belirtilirken, Twitter’daki İçerik Geliştiriciler İçin Ürün Geliştirme Başkanı Jeremy Rishel ve Vine’ın yeni genel müdürü Hannah Donovan tarafından online konferansların düzenleneceği belirtildi. Bu da hem kullanıcı sayısını arttıracak hem de tanıtımların yapılmasını sağlayacak. 

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder