Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

29 Haziran 2016 Çarşamba

Twitter'a Gece Modu Özelliği Geliyor!

Pek çok uygulama ve program için gece modu özelliği geliştirilirken Twitter'da da resmen gece modu özelliği artık kullanılmaya başlanacak.


Twitter'a Gece Modu Özelliği Geliyor!
Tasarım anlamında son yıllarda oldukça farklı çalışmalar yapılıyor. Özellikle mobil kullanımın artması kullanıcıların her türlü ortamda rahat bir şekilde kullanım sağlamasını zorunlu hale getirirken bu konuda pek çok uygulama ve program için farklı
seçenekler geliştirilmiş durumda. Konu ile ilgili son örnek Twitter'da yaşandı.
Twitter kullanıcıların özellikle gece karanlık ortamlarda daha rahat bir kullanım elde edebilmesi amacıyla gece modunu kullanıma sundu. Sitede beyaz yerine siyah temayı tercih edecek kişiler gözlerini daha az yoracak ve geceleri daha rahat bir şekilde siteyi kullanabilecek.
Test Çalışmalarını Sürüyor
Twitter'ın gece modu için şu anda test çalışmalarının sürdüğü belirtilirken önümüzdeki günlerde sonlanacak test çalışmalarının ardından yeni bir güncelleme ile birlikte bu gece modu resmen kullanımda olacak. Kullanım kolaylığının sağlanmasının yanı sıra kişiler daha az pil tüketimini de sağlayabilecek.
Sitenin ayarlarında yer alacak gece modu bölümüyle birlikte kişiler kolay bir şekilde gece moduna geçiş yapabilecek. Geçiş moduna geçiş yapıldığında ise beyaz alanlar siyah, yazılar ise beyaz olacak. Tam tersi renklendirecek site sayesinde kullanıcıların gözü daha fazla yorulmayacak ve Twitter daha kolay bir şekilde kullanılacak.


Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder