Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

17 Haziran 2016 Cuma

Twitter'a Periscope Canlı Yayın Düğmesi Geldi

Sosyal medya sitelerinden Twitter'a oldukça tutulacak bir özelliğin geldiği açıklandı. Artık canlı yayınlar direk sitedne yapılabilecek.


Twitter'a Periscope Canlı Yayın Düğmesi Geldi
Twitter ve Periscope'u bir araya getirerek hem kullanıcı sayısını arttırmak hem de sosyal medyaları canlandırmak isteyen Twitter yönetimi bu konuda oldukça işi
kolaylaştıracak bir adım attı. Twitter için yapılan son açıklamada duyurulan bu yenilik ile birlikte Periscope canlı yayınını başlatmak için Twitter üzerinden özel bir düğmenin kullanıma sokulduğu belirtilirken, Twitter kullanıcıları direk site üzerinden canlı yayın yapmaya başlayabilecek. Bu bakımdan canlı yayın konusunda kişilerin işleri kolaylaştırılmış durumda.
Mobile Yönelik Geliştirildi
iOS ve Android uygulamalarına yönelik yapılan bu açıklama ile birlikte kullanıcıların kolay bir şekilde canlı yayın başlatabileceği belirtilirken, canlı yayın için düğme üzerindne işlemlerin yapılarak hemen akışın başlatılabileceği ifade edildi.
Yeni Özellik Nasıl Kullanılacak?
Canlı yayın özelliğinin kullanılması için mesaj yazma kutusunun açılması ve burada yer alan araç seçeneklerinden canlı yayın Periscope düğmesinin seçilmesi gerekmektedir. Kişiler bu sayede Twitter üzerinden de paylaşım yaparak canlı yayın işlemlerini gerçekleştirebilecek. Bu konuda özellikle Periscope sisteminde yeni olan kullanıcıların zorlanmadan canlı yayın yapmasının amaçlandığı beliriltilirken, Periscope'nin de Twitter bünyesinde olması bu konuda yeni bir gelişmenin de yaşanmasını sağlamış durumda.
Bu özelliğin kullanılması için kişilerin mutlaka Twitter'ı güncellemesi ve yeni sürüm kullanması gerekiyor.  


Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder