Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

3 Haziran 2016 Cuma

Twitter'da 360 Derece Video Dönemi Başlıyor

Twitter'da yapılan gelişmeler devam ederken son duyurulan özellik ile birlikte Twitter'ın 360 derece video desteği vereceği belirtildi.


Twitter'da 360 Derece Video Dönemi Başlıyor
En çok kullanılan sosyal medya ağlarından birisi olan Twitter'da yeni özellikler siteye eklenmeye devam ediyor. Özellikle Facebook ve YouTube gibi sosyal medyalarda pek çok yenilik yapılarak kullanıcılara farklı bir deneyim sunulurken Twitter'da bu gelişmelere ayak uyduruyor. Son dönemlerin en çok ilgi gören yeniliklerinden bir tanesi 360 derece video olurken bundan sonraki süre içerisinde Twitter'da da 360 derece video özelliğini kullanılabileceği belirtildi.
Twitter Sessizliğini Bozdu!
Sisteme entegre edilecek yeni özellik ile birlikte kullanıcılara ek bir işlem yapmaya
gerek kalmadan 360 derecelik videoları izleyebileceği belirtildi. İlk olarak YouTube üzerinden kullanıma sunulan ve büyük ilgi gören 360 derecelik videolar ile birlikte çok daha farklı bir video deneyimi yaşamak mümkün. Uzun süreden beri yeni bir özelliği kullanıcılara sunmayan Twitter'ın 360 derecelik video desteği üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilirken bu özellik resmen kullanıma sunulacak.
İlk Defa NBA Finalinde Denenecek!
Yapılan açıklamalarda hem masaüstü hem de mobil sürümlerinde 360 derece video özelliğinin destekleneceği belirtilirken bu özellik ilk defa bir NBA maçında denenecek. Bu deneme ile birlikte Twitter'da bu özellik de kullanılmaya başlanmış olacak

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder