Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

30 Temmuz 2016 Cumartesi

Twitter etiket özelliğini resmen kullanımı açtı.

witter Snapchat'e Özendi, Etiket Ekledi

Sosyal medya devi Twitter özellikle Snapchat’te yoğun olarak kullanılan ve ilgi gören etiket özelliğini resmen kullanımı açtı.


Twitter Snapchat'e Özendi, Etiket Ekledi
Son dönemlerde yeni özellikleri ile kullanıcılara farklı bir sosyal medya deneyimi sunmayı amaçlayan Twitter yönetimi yaptığı son açıklamada yeni bir özelliğin daha
tanıtımını gerçekleştirdi. Uzun zamandan beri özellikle Snapchat’te kullanılan ve kullanıcılarına oldukça ilgi gösterdiği etiket özelliği artık Twitter'da da kullanılacak.
Geliştirilmiş!
Yapılan açıklamalarda Twitter'da paylaşılacak fotoğraflarda etiket özelliğinin yer alabileceği ve böylece kişilerin farklı şekillerde fotoğraf oluşturabileceği belirtildi. Yapılan açıklama sonrasında Snapchat gibi önemli bir uygulamadan böyle bir özelliğin alınması pek çok kişi tarafından eleştirilirken Twitter üzerinden sunulan bu özelliği ne kadar ilgi göreceği merak ediliyor.
Çıkartma özelliğini biraz daha geliştiren Twitter yönetimi benzer bir etiket sistemini çıkartmalar üzerinden kullanılması sunarken aynı çıkartmaları kullanan kişilerin birbiriyle iletişime geçmesi ve bu fotoğraflar için araştırma yapabilmesi mümkün. Bu kapsamda fotoğraflarda yer alan etiketlere tıklandığında etiketi kullanan diğer kişiler ve fotoğraflar kolay bir şekilde görülecek.
Yapılan bu Hamle sonrası Twitter'da işlerin çok fazla Yolunda gitmediğine yeni özellikleriyle kullanıcıların sistemi yeniden çekilmeye çalışıldığı yerinde de yorumlar oldukça ağır bastı.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder