Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

11 Temmuz 2016 Pazartesi

Twitter NBA Maçlarını Yayınlayacak!

Dünya genelinde en çok ilgi gösterilen sporlardan bir tanesi Amerikan basketbol ligi olurken NBA yayın haklarının Twitter tarafından alınacağı iddia edildi.


Twitter NBA Maçlarını Yayınlayacak!
Son dönemlerde yatırımları ile birlikte büyük ilgi gören Twitter özellikle Amerika Basketbol Ligi'nin yayın haklarının alınması amacıyla önemli bir girişimde bulunduğu
öne sürüldü. Konuyla ilgili Twitter yönetimi tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmamasına karşın konu ile ilgili gündeme gelen haberlerin ardından oldukça ciddi iddialar arka arkaya gündeme getirilmeye başlandı.
Tenis Yayınları Başladı
Bu konuda en önemli ipuçlarından bir tanesi de geçtiğimiz günlerde başlayan Wimbledon Tenis Turnuvası'nın Twitter aracılığıyla canlı olarak yayınlanmaya başlanması. Bu bakımdan Twitter'ın canlı yayın uygulamalarının önemseneceği ve pek çok farklı sporun canlı yayın olarak internet üzerinden yayınlanabileceğini gelen bilgiler arasında.
Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılan basketbol müsabakalarının canlı olarak yayınlanabilmesi adına Twitter tarafından önümüzdeki günlerde resmen hamlenin yapılacağı ve anlaşma sağlanacağı da gelen bilgiler arasında.
Yayın haklarının alınabilmesi adına gerekli ücretin yatırılması yeterli olduğu gibi Twitter'ın böyle bir hamle yapması milyonlarca kişinin spor maçlarını Twitter üzerinden izlemesini sağlayabilir. Bu bakımdan kişilerin büyük bir merakla beklediği bu anlaşmanın nasıl sonuçlanacağı ve Twitter tarafından işlemlerin nasıl yapılacağı merak ediliyor. Yayın haklarını satın alınmasının ardından canlı yayınların Periscope üzerinden takip edilmesi de mümkün olacak ve böylece kolaylık sağlanacak

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder