Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

13 Temmuz 2016 Çarşamba

Twitter Satılıyor Mu?

Son dönemlerin en çok tercih edilen sosyal medya sitelerinden birisi Twitter için oldukça ilginç bir iddia gündeme getirildi. İddiaya göre Twitter 2016 sonrası satışa çıkartılacak.


Twitter Satılıyor Mu?
Özellikle Facebook'un yaşadığı büyümenin benzeri bir büyüme Twitter'da da yaşanması beklenirken bu konuda Twitter yakaladığı istatistikler ile beklentilerin oldukça altında kaldı. Yeterince büyüme gösteremeyen firma için yönetimin satış kararı
alabileceği ve 2016 sonrasında bu konuda ciddi adımların atılacağı belirtilirken Twitter'ın satılacağının açıklanması ile birlikte sosyal medya ve online sektördeki pek çok şart da değişecek.
Konu ile ilgili yabancı basında gündeme gelen haberlerde özellikle büyümenin aynı şekilde sürmesi ve beklentilerin altında kalınması halinde birleşme ya da sistemin satılması kaçınılmaz olacak Bu nedenle Twitter için en önemli tarih 2016 sonu. Bu tarihe kadar Twitter için yapılacak yeni geliştirmelerin iyi dönüşler alması Twitter'ın yoluna aynı şekilde devam etmesini sağlarken aynı zamanda aksi bir durumda Twitter'ın satışı gündeme getirilebilecek.
Twitter'ın satışa çıkması halinde sosyal medya ile ilgilenecek en büyük markalar arasında Google, Facebook ve Apple gösteriliyor. Bu bakımdan yeni sosyal medyayı alacak firmanın kendi bünyesinde kuracağı yeni sistem hem sosyal medyanın gelişimi sağlayabilir hem de mevcut markanın ürünlerine ve servislerine olan ilgiyi daha da artırabilir. Özellikle 2016 sonrasında sosyal medya alanında hareketli günlerin yaşanması beklenirken bu konuda nasıl gelişmeleri yaşanacağı de merak ediliyor

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder