Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

29 Temmuz 2016 Cuma

Twitter'a Yeni Özellik Geldi

Popüler mikro blog sitesi Twitter bir süredir beta kanalında denediği gece modu özelliğini tüm android kullanıcılarına aktif hale getirdi.


Twitter'a Yeni Özellik Geldi
Uygulama hakkında resmi bilgi şirketin Twitter hesabından resmi olarak duyuruldu. Daha fazla kullanıcıya ulaşmak için birçok yeni özellik üzerinde çalışan Twitter yeni tasarım seçeneği üzerinde çalıştığı da gelen bilgiler arasında. Tasarımı kullanmak
isteyen Twitter kullanıcıları son yayımlanan güncellemeyi indirmeleri gerekiyor.
Android uygulamasına gelen gece modunu kullanmak isteyen kullanıcılar sol üst köşede yer alan profil simgelerine tıklayarak açılan menüden ‘’Gece Modu’’ seçeneğine tıklayarak aktif hale getirebiliyorlar. Geceleri Twitter’da dolaşan kullanıcıların gözlerini yormamak için geliştirilen uygulama da arka planı tamamen siyah renge dönüştürmek yerine koyu gri rengine dönüştürmek tercih edilmiş. Bu özellikle metinler gece modunda beyaz, bağlantılar ise mavi renkle kullanıcılara sunuluyor.
Yeni özellikle beraber oldukça hoş bir görünüme kavuşan kullanıcı ara yüz sayesinde uygulamanın bir çok kullanıcı tarafından tercih edilmesi bekleniyor. Geliştirilen özellik hali hazırda bir çok Twitter uygulamasında kullanılıyordu. Bunu bütün kullanıcılarına seçenek olarak sunan Twitter, bu özelliği ne zaman İOS için uygulayıcı hakkında ise net bir açıklama yapmadı. Ayrıca ortaya atılan yeni iddialara göre yakın zamanda gelecek süre fonksiyonu ile ‘’Gece Modu’’ özelliğinin sadece istenilen saat dilimlerinde otomatik şekilde açılıp kapanmasının mümkün hale geleceği konuşuluyor.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder