Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

10 Ağustos 2016 Çarşamba

Twitter'da hikayeler özelliği


Twitter'da Moments Dönemi Başlıyor

Snapchat'te ve Instagram'da kullanılmaya başlanan hikayeler özelliği artık Twitter'da da kullanıma sunulacak. İşte Twitter'da yaşanacak son değişiklikler.


Twitter'da Moments Dönemi Başlıyor
Snapchat ve Instagram gibi uygulamalarda kullanılmaya başlandıktan sonra pek çok kullanıcı tarafından ilgi gösterilen hikayeler özelliği Twitter'da da yer alacak. Sosyal
medya sitelerinin sayısının artması farklı özelliklerin de sektöre yönelik geliştirilmesini sağlarken aynı zamanda pek çok sosyal medyanın birbirinden gördüğü özellikleri de kullanmasını neden oluyor.
Konu ile ilgili yapılan ilginç açıklamalarda özellikle Facebook tarafından Snapchat’e yönelik ciddi bir özellik çalma işleminin başlatıldığı belirtilirken konu ile ilgili son hamle Twitter'dan geldi. Twitter tarafından yapılan açıklamalarda Snapchat ve Instagram'da kullanılan ve Moments olarak adlandırılan yeni özelliğin Twitter'da da kullanılacağı belirtildi.
2015 yılında benzer bir uygulama Twitter üzerinden kullanıma sunulmuş olsa da dönem şartlarında özellik ilgi görmemiş ve bu bakımdan kısa süre içerisinde Twitter'dan kaldırılmıştı. Fakat yapılan son yenilik ile birlikte daha geliştirilmiş olan bir özelliğin kullanıma sunulacağı belirtildi.
Twitter'da denemeleri yapılacak olan bu özelliğin başta kısıtlı kişilerde kullanılacağı ve test aşamalarının ardından tüm kullanıcılar için açılacağı belirtildi. Bu bakımdan önümüzdeki dönemlerde ilk örneklerini görmeye başlayacağımız hikayeler özelliklerini kısa süre içerisinde kullanma fırsatını elde edebileceğiz.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder