Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

16 Ağustos 2016 Salı

Twitter'dan #Sticker etiket paylaşımı

Twitter'dan #Sticker Pazarlaması

Sticker olarak adlandırılan etiket paylaşımı Twitter üzerinden desteklenirken bu özelliğin markalara da açıldığı belirtildi.


Twitter'dan #Sticker Pazarlaması
Twitter farklı bir reklam alanı yaratabilmek adına geçtiğimiz Haziran ayında yeni bir özelliği kullanıcılara sunmuştu. Türkçe’ye etiketler olarak çevrilebilen ve kullanıcıların çeşitli Sticker’ları gönderebilmesini sağlayan özellik, kısa süre içerisinde kullanıcılar
tarafından oldukça ilgi görürken Bu noktadan hareket eden Twitter yönetimi işi ticarete dökmeye karar verdi.
Promoted Stickers olarak adlandırılan özellik ile birlikte markaları yönelik önemli bir reklam alanı yaratan Twitter böylece markaların Twitter üzerinden reklam yapabilmesini hedefliyor. Konuyla ilgili resmi açıklama Twitter tarafından yapılırken iki aylık süre içerisinde milyonlarca mesajda Stickersın kullanıldığı belirtildi.
Markaların kampanyalara özel olarak Stickers geliştirerek kullanıcılara sunabileceği belirtilirken böylece hem markanın reklamı yapılacak hem de kullanıcıların markalar tarafından geliştirilen yeni Stickerslara ilgi göstermesi ile sitedeki etkileşim arttırılacak.
Twitter’ın açıklamasında, #Stickers özelliğinin ilk açıldığından bu yana geçen yaklaşık iki aylık sürede milyonlarca tweet’te kullanıldığı belirtildi. Promoted Stickers bu noktadan hareketle markaların kampanyalarına özel sticker’lar tasarlayarak bunu kişilerin Twitter’daki paylaşımlarında kullanmalarını sağlıyor.  Twitter tarafından geliştirilen yeni sistem markaların görsel olarak da kampanya yürütebilmesini sağlarken çeşitli şekillerde tasarlanacak Stickerslar sayesinde Twitter'da görsel bir şölen de yaşanabilir

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder