Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

1 Kasım 2016 Salı

Twitter üçüncü çeyrek güncel istatistikleri

Twitter 3. Çeyrekte Zarar Etti

Son dönemlerde ekonomik anlamda zorlu bir süreçten geçen Twitter üçüncü çeyrek ile ilgili güncel istatistikleri paylaştı.


Twitter 3. Çeyrekte Zarar Etti
Özellikle farklı markaların ve firmaların talip olduğu Twitter'ın satışı gündemde yer alırken bugüne kadar net bir anlaşma sağlanmadı. Bu nedenle Twitter yönetimi bir yandan satış konusunda firmalar ile konuşurken bir yandan da satış işlemlerinin iptal
olmasına karşın önlemlerini almaya çalışıyor. Fakat bugüne kadar yapılan tüm çalışmalar Twitter'ın beklentilerini karşılamadı. Öyle ki Twitter açıkladığı üçüncü çeyrek raporları ile birlikte ciddi bir gerileme yaşadığını göstermiş oldu.
Yıldan Yıla Düşüş Artıyor
Twitter rakamlarında özellikle 2013 yılında halka arz edildikten sonra iyi bir yükseliş yaşanırken bu rüzgar son yıllarda tersine döndü. Üstelik en yavaş hızda yükseliş bu yıl itibariyle gerçekleşti. 2016'nın üçüncü çeyreği itibariyle 103 milyon dolar gibi yüksek bir zarar yaşayan Twitter, bir önceki dönemde de 132 milyon dolar gibi bir zarar yaşamıştı. Bu bakımdan yaşanan zararda her ne kadar bir azalış olsa da Twitter için işler ekonomik anlamda yolunda gitmiyor.
Aktif Kullanıcı Sayısı Arttı
Aktif kullanıcı sayısının arttığı Twitter tüm bu İlgiye rağmen piyasa değerlerinin düşmesi ve beklentilerin altında açıklanan rakamlar ile birlikte ekonomik anlamda giderek bir çıkmaza girdi. Açıklanan rakamlar ile birlikte Twitter'ın özellikle son dönemlerde büyük bir düşüş içine girdiği görülürken bu çıkmazdan nasıl başarıya ulaşılacağı ya da satın alma işlemleri konusunda Twitter'ın herhangi bir anlaşma sağlayıp sağlayamayacağı merak ediliyor Zira mevcut ekonomik veriler dahilinde Twitter'ın tekrar eski günlerine göre dönmesi ve kar elde etmeye başlaması oldukça zor.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder