Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

2 Kasım 2017 Perşembe

Twitter Takip Etmeyenleri Bul ve Otomatik Takip Et Uygulamaları

Twitter şuanlık takip etmeyenleri bul, otomatik takip etme gibi işlemlere izin vermektedir. Tüm işlemlerinde ise belirli bir limit uyguluyor. Bu limitleri bir günlük uyguladığı için gün bitiminde çalışmalarımıza devam edebiliyoruz.

Twitter günlük olarak en fazla 1000 kullanıcıyı takip etmenize izin vermektedir. İlllegal yöntemler ile aşırı takip ve otomatik işlemler hesabınızın askıya alınmasına sebeb olabilir.

Tüm şartları göz önünde bulundurarak güvenli ve en ideal uygulamalardan ikisini tercih ettik. Bunlardan birisi internet sitesi diğeriyse Google Chrome uygulamasıdır. Dwitter ve Social Aautofollower.

1) Dwitter ile Takip Etmeyenleri Bulma

Buradan Dwitter web sitesine giriyoruz. Twitter' da takip etmeyenleri bulacağımız hesabımıza giriş yapıyoruz. Daha sonra Dwitter web sitesi üzerinden "Twitter ile bağlan" butonuna tıklayarak uygulamaya izin veriyoruz. Hesabı takip etmeyen kullanıcıları Dwitter listeleyecek. "Takibi Bırak" butonu ile tek te takipden ayrılabiliriz.








2) Atomatik Takip Etme ve Herkesi Takip Etmeyi Bırakma

Twitter' da otomatik olarak takip etme eylemi oluşturmak için masaüstü bilgisayarınızda Google Chrome tarayıcınız üzerinden basit bir eklentiyi kullanıyoruz. Uygulama sayesinde tek tek "takip et" butonuna tıklamak yerine otomatik olarak açık olan pencerede ki tüm kullanıcıları takip edebiliyoruz. Aynı zamanda takip listemizi de yine tek seferde takipden çıkabiliyoruz.

Önce uygulamamızı kuralım. Buradaki bağlantılan Chrome Web Mağazası' na girelim. Sol taraftaki arama kutusuna "Social Aautofollower" yazarak uygulamamızı kuralım.




Uygulamayı kurduktan sonra takip etmek istediğiniz herhangi bir kullanıcının takip listesini veya takip edenlerini tek bir tıklama ile takip alabiliriz. Bunun için sağ üst köşede bulunan "Follow Them All" butonunu kullanıyoruz. İşlemin devam etmesi ve tamamlanması için ayfanın açık olması yeterlidir.

Daha önce söylediğimiz gibi günlük 1000 adet limite ulaştıktan sonra twitter bir uyarı verecektir. Hatta hesabınızın 3. kişiler tarafından erişildiği şüphesiyle twitter parolanızı sıfırlamanızı da isteyebilir. Bunun yalnızca bir defaya mahsus istemektedir. Daha sonra hesabınız üzerinde çalışmaya devam edebilirsiniz.

Aynı şekilde hesabınız açıkken takip ettiğiniz kişiler sayfasını açarak sağ üst kısımda gördüğünüz "Unfollow Them All" butonuna tıklayarak herkesi takipten çıkabilirsiniz. Başarılar.


Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder