Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

15 Mayıs 2012 Salı

Pinterest,Twitter’ı Geçti

Yeni trend sosyal ağ Pinterest,her araştırmada biraz daha büyüyor.Son araştırmada en fazla trafik kaynağı oluşturan siteler ölçüldü ve şubat ayı verilerinde Pinterest listede dev sosyal ağ Twitter’ı geçti.
pinterest
Durumun şaşılacak tarafı bir tarafta 11.7 milyon aktif kullanıcıs bulunan 2 yıllı bir site diğer tarafta 100 milyondan fazla aktif kullanıcıs bulunan Twitter.
Shareholic araştırmasında çoğunluğu bağımsız blogger olan 200 binden fazla onlice paylaşımcı ile yaptı.Bunların arasında,bazı paylaşımcılar aulık 270 milyon tekil ziyarete sahip.
Şubat ayında şirket verilerine göre, %48.81′i Google tarafında gelen trafik oluşturuyor,onu (%6.28) ile Facebook,(%1.29) ile StumbleUpon, ve Bing (%1.21).Listeye göre Pinterest %1.05 ile 6. sırada,Twitter ise %0.82′lik dilime sahip.
kaynak trafik
Shareholic verilerine göre,Pinterest, ocak ayında Google+,Youtube ve Linkedin birleşiminden daha fazla trafik yollamıştı ama Twitter’ı geçememişti.Pinterst’in gelişiminde ki en büyük etken kadın yaşam tarzı,ev dekorasyonu gibi bayanlara özel içeriklere sahip olması.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder