Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

4 Mayıs 2012 Cuma

#takipedenitakipederim tweeti

Tim Cahill ve Twitter Komedisi


Twitter’da saatlerce sıkılmadan zaman harcamamızın temel nedenlerinden biri de şüphesiz ki; karakterleri hakkında çok bilgi sahibi olmadığınız insanların komik ve ilgi çekici tweetlerini okumak.
Sizlerle bunlardan birisini paylaşacağım:
İngiltere Premier Ligi takımlarından Everton‘ın deneyimli orta saha oyuncusu TIM CAHILL.
Tim Cahill’in yaz aylarında, Galatasaray’a transferi konusunda ismi geçmişti. Cahill, Twitter’daki onaylanmış (verified) hesabından Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi hesabını takip etmeye başlaması, adeta sosyal medya kullanıcılarını, bu transferin olacağına yönelik gerçekten inandırmıştı.
Transfer falan olmadı. Kendisi şu an halen Everton’da forma giyiyor. Ancak, o günlerde, Türk kullanıcılarından öğrendiği bir şeyi halen yapıyor. Bildiğiniz üzere, takipçi artırmak için bazı kişiler devamlı olarak; #takipedenitakipederim tweeti atıyor.
Aşağıdaki resimden de görüleceği üzere; Everton futbolcusu Tim Cahill de bunlardan biri. : )
tim cahill twitter
Tim Cahill’in, Türkiye’den oldukça fazla takipçisi var. Cahill’in onaylanmış hesabını takip ettiğiniz sürece, periyodik aralıklarla #takipedenitakipederim yazdığını göreceksiniz. Bunu bilinçli mi yapıyor bilinçsiz mi bilmiyorum. Cahill’in bu tweetleri ve buna karşılık bazı Türk kullanıcıların ona yazdığı; “Seni takip ettim, neden beni takip etmiyorsun?” tarzındaki tweetler, gerçekten keyif verici.
Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder