Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

17 Şubat 2016 Çarşamba

Twitter çöktü mü? Twitter giriş yöntemleri! Twitter’a neden girilmiyor?

Twitter çöktü mü? Twitter’a giriş yöntemlerini sizler için haberimizde paylaşıyoruz. Sosyal medya denince akla ilk gelen sitelerden biri olan Twitter’a erişim engellendi mi? Bir çok kullanıcının vazgeçilmez sitelerinin başında gelen Twitter’a neden girilmediği merak konusu olurken resmi bir açıklama yapılmadı. İşte Twitter’a giriş yöntemleri ve detaylı bilgiler.




    Twitter çöktü! Peki Twitter'a nasıl giriş yapılır? Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'da sorunlar yaşanıyor. Twitter'a giriş işlemlerini sizlerle paylaşıyoruz. DNS ayarlarını değiştirerek ya da çeşitli programlar ile Twitter'a giriş yapma işlemleri kullanıcılar tarafından tercih edilse de işe yarayıp yaramadığı tam olarak bilinmiyor. İşte Twitter'a giriş yöntemleri ve detaylar.

    Twitter engellendi mi?

    Twitter'da yaşanan yavaşlık ve giriş sorunları nedeni ile akıllara engellendi mi sorusu geldi. Twitter'ın engellenmesi hakkında resmi bir açıklama olmadı. Ancak bazı kullanıcıların giriş problemleri devam ediyor.

    Twitter'a giriş nasıl yapılır?


    DNS bir internet sitesine giderken izlediğimiz adrestir. Hükümetler bir siteye giden yolu engellediğinde, izlediğimiz yolu değiştirip, başka bir adres ile başka bir yoldan, gitmek istediğimiz adrese gidebiliriz. Yani devletin bize tanımladığı otomatik DNS adreslerini değiştirip istediğimiz web sitesine gidebiliriz.

    Zenmate uygulamasını indirerek Twitter'a giriş yapabilirsiniz.

    http://teknolojiinternet.blogspot.com.tr/2014/03/chrome-kullanyorsanz-dnslerin.html

    Yukarıdaki uygulamaya tıkladığınızda Chrome'a yükle dediğinizde otomatik olarak tüm yasaklı sitelere girebilirsiniz.

    Diğer tarayıcılar da Zenmate'nin resmi sitesine girerek uygulamayı aktif hale getirebilirler…

    Twitter'a giriş yapmak için alternatif seçenekler:

    Chrome kullanmıyorsanız Psiphon'u indirebilir ve Twitter'a girebilirsiniz. Eğer mobilden bağlanıyorsanız da Android için Psiphon'u, iOS'lar için ise SpotFlux'u tavsiye ediyoruz.

    Kullanıcılara Twitter'a farklı yöntemler deneyerek girebileceklerini hatırlatan Mehmet Yunus Bağışlar, konuyla ilgili kendi Facebook sayfasından bir bilgi paylaştı. Bağışlar'ın hesabından paylaştığı bilgi şöyle, “Akıllı telefonunuzdan 'Google Play Store' ye ya da 'Apple Store' uygulamasına 'Hotspot Shield VPN' yazarak Hotspot Shield programını aratın. Android telefonlarda 'Hotspot Shield VPN Android' olarak çıkacaktır. Programı yükleyin ve sorunsuz bir şekilde Twitter'a giriş yapın.
    Bilgisayarınızdan Twitter'a giriş yapabilmek için DNS ayarlar">ayarlarını değiştirmeniz gerekmekte. Bazı güncel DNS adresleri şu şekilde:

    Google – DNS Ayarları:

    8.8.8.8

    8.8.4.4

    Open DNS Ayarları:

    208.67.222.222

    208.67.220.220



    NORTON – DNS Ayarları:

    198.153.192.1

    198.153.194.1



    Uydunet - DNS Ayarları:

    62.248.80.161

    62.248.80.162



    Dnsadvantage - DNS Ayarları:

    156.154.70.1

    156.154.71.1



    ScrubIt - DNS Ayarları:

    67.138.54.100

    207.225.209.66



    GTEI - DNS Ayarları:

    4.2.2.1

    4.2.2.2

    4.2.2.3

    4.2.2.4

    4.2.2.5

    4.2.2.6"

    DNS değiştirmek için şu adımları uygulayın:

    Başlat - Denetim Masası - Ağ ve internet - Ağ ve Paylaşım Merkezi - Bağdaştırıcı ayarları değiştirin - Wifi kullanıyorsanız o ağı seçin ya da kablolu kullanıyorsanız Yerel Ağ Bağlantısına sağ tıklayıp özellikler diyin. Daha sonra açılan sayfada İnternet protokolü 4 seçin ve uygulan olan DNS ayarlarından birini giriniz. Biz sizlere Google DNS ayarlarını öneriyoruz. Daha sonra ise çıkarken ayarları doğrula dedikten sonra tarayıcıları yeniden başlatınız. Artık erişim yasağı olan sitelere girebilirsiniz.


    Twitter çöktü mü? Twitter'a giriş yöntemlerini sizler için haberimizde paylaşıyoruz. Sosyal medya denince akla ilk gelen sitelerden
    biri olan Twitter'a erişim engellendi mi? Bir çok kullanıcının vazgeçilmez sitelerinin başında gelen Twitter'a neden girilmediği merak konusu olurken resmi bir açıklama yapılmadı. İşte Twitter'a giriş yöntemleri ve detaylı bilgiler.

    Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder