Translate

İzleyicilere siz de katılın!...

Sayfalar

5 Temmuz 2024 Cuma

Twitter (X) beğeniler gizlendi mi, neden gözükmüyor, nasıl açılır?

En çok kullanılan sosyal mecralar arasında yer alan X yani eski ismiyle Twitter’da yeni bir dönem başladı. Elon Musk’ın sahibi olduğu platformda beğeni kısmıyla ilgili alınan karar bazı kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı. Peki, Twitter beğeniler gizlendi mi, kapandı mı? Twitter (X) beğenilere nasıl bakılır ve gözükür? İşte merak edilenler...


Sosyal medya platformu Twitter (X) bu hafta kullanıcıları ikiye bölen bir karara imza attı. X (Twitter), bu hafta itibarıyla kullanıcıların beğeni geçmişini gizleme kararını güncelledi. Beğeniler kısmının artık profil sayfalarında görünmeyeceğini duyurdu. Bu karar kimi kullanıcılar tarafından beğenilse de birçok kişi tarafından da tepki çekti.

TWİTTER (X) BEĞENİLER GİZLENDİ Mİ, NEDEN GÖZÜKMÜYOR?

Twitter’da profilde gözüken beğeniler kısmı resmen kaldırıldı. X'in resmi profillerinden yapılan paylaşımlarda, yeni bir özellik daha tanıtıldı. Artık X'de başkalarının beğendiği tweetleri görüntüleyemeyecek. Yeni güncellemeyle kullanıcılar, kendi paylaşımlarındaki beğenileri hala görebiliyor ancak diğer kullanıcıların paylaşımını kimlerin beğendiğini artık göremiyor. Güncelleme ilk web’e yansıdı.


Beğeniler kısmının gizlenmesi, kullanıcıların daha rahat bir şekilde etkileşimde bulunmalarını teşvik etmeyi hedefliyor. X'in açıklamasına göre, başka kullanıcıların beğenilerini görüntülemek artık mümkün olmayacak. Yapmış olduğunuz beğeniyi siz ve gönderi sahibi dışında artık kimse göremeyecek. Aynı şey diğer kullanıcılar için de geçerli olacak. Başkalarının hangi gönderileri beğendiğini artık göremeyeceksiniz.


TWİTTER (X) BEĞENİLER NASIL AÇILIR?

Platforma yeni gelen bu özellik sayesinde başka kullanıcıların beğenilerini görme şansı kalmadı. Bu sebeple de hiçbir yöntem, kullanıcıların beğenisini görmenize imkan sağlamıyor. Beğeniler ancak bu kararın değişmesi ve çok tepki çekmesi durumunda geri gelebilir.

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter Aforizmaları Twitter Gündemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder